Vill inte ha fler bakslag

Det har varit några motiga veckor. Det började med Winstons svullna knöl på halsen som vi inte vet vad det var. (Du kan läsa om det i tigare inlägg) Inställd tävling på grund av medicinering, blev det, men nu är han helt återställd. Då har Benji fått något i ögat!

(null)

Det som vi kallar "något" satt på insidan av nedre ögonlocket och veterinären plockade loss det. Pinne, mini fästing eller något som växt ut? Ja, det är för litet för att se men något var det. Vetten färgar ögat och ser att Benji har ett sår på själva ögat också. Jag gissar att han sprungit in i något. 

(null)

Nu är han under medicinering men annars är det inget fel på honom. Ögat som rann lite förut är nu helt okej men såret måste ju läka. Han verkar inte ha nämnvärt ont heller. Men man önskar ändå att man kunde fråga honom, Benji alltså. Ny vererinärtid om en vecka och då hoppas vi på att det är läkt. 

(null)

Har man ingen annanstans att lägga pengar på, kan man ju lägga dem vid Djurkliniken. 
Jag borde inte klaga. Vi har väldigt friska hundar och det är inte ofta jag behövt söka veterinärvård. Det är tur den finns när man behöver den. Men även om hundarna är försäkrade så är självrisken ganska hög. 

(null)

Utanför dörren har hösten dragit in. Var ute på morgonpromenad och kunde inte låta bli att ta några bilder på vackra bär. Men se mina lislusar! De far fram och tillbaka är överallt och ingenstans. Självklar vill de också vara med på bild, alltid! 
Taggar: engelskspringerspaniel, hund, höst, shetlandsheepdog, springerspaniel;

Kommentarer :

#1: mammakero

Hahaha!!!
Skrattade gott åt hur underlig Chill såg ut på sista bilden, som en lurvig boll med hundhuvud på ett ben!
Skrattade gjorde jag inte åt det Benji fått i ögat. Hopplöst att det inte räckte med Wills böld...

skriven
#2: Malin B

Allt på en gång känns det som. 😔 Men sannerligen tur att veterinären finns när den hjälpen behövs. Hoppas att alla får må bra nu! ❤️

skriven
#3: Linda/Candygirl

Hoppas det läker fint. Tur veterinärer finns.

skriven
#4: gun

Hoppas han blir frisk och tur att veterinärer finns även som du skriver att självrisken kan vara dyr. Blåser gör det även på fastlandet....

skriven
#5: Erika

Veterinärbesök är (nästan) aldrig kul. Nu håller vi tummar för friska hundar!

skriven
#6: Lotta

Inte roligt med sjuka djur, det smärtar både en hjärta och blånbok. Eddie är också väldigt frisk av sig. Bara besökt veterinären då han ska ha spruta eller som nu när jag ansökte om pass. Fina höstfoton på dina fyrfotingar :-)

skriven

Kommentera inlägget här :