Motvinden fortsätter

När det ena blir bra, kommer nästa bekymmer. "En olycka kommer sällan ensam", heter det ju och ofta stämmer det. "Olyckorna" behöver inte alltid vara så dramatiska och stora, men sällan är det vara ett bekymmer, utan fler. Vi har haft tillräckligt många nu den sista tiden, så nu tycker jag att det räcker. 

(null)

Efter tre veterinärbesök hade tillslut Benjis öga läkt. Vad han gjort, är en lika stor gåta som Winstons tidigare svullnad på halsen? Men vi lämnar det för nu är det bra! 

(null)

Winstons matte sökte ett stipendium vid Svenska Kennelklubben tidigare i år. Ett ungdoms stipendium för att bidra till någon resa. Hon sökte för att åka till Norge på Norwegian Open i agility. Vi har laddat för den här trippen i över ett halvår. Planerat, tagit ledigt, anmält dyra anmälningsavgiften, köpt nya saker till husbilen för att klara av att bo i den i oktober månad utan el. 
Lite peppade har vi allt varit och så.......... Norska hundar dör i mystisk tarmbakterie. Massor av hundar dör. De vet inte vad det är och stänger gränsen. Ja, ni har säkert hängt med i media. 
Men sen lugnade det ner sig och vi fick hoppet på vår sida. Känslan infann sig att vi nog skulle komma iväg. Men VILLE vi iväg? Hur stor är risken? Skulle vi hoppa av? 

(null)

Vi ställde ändå in oss på att åka, konstigt nog. Men drygt tre veckor innan kom beskedet att tävlingen ställs in. 
JAHA!! Kändes snopet men ändå ganska skönt. 75% av anmälningsavgifterna tillbaka. Surt sa räven, men det är ändå "det" liksom. 

(null)

Nu tänker vi om och åker på tävlingar i södra Sverige i stället.  Vi hade ju ändå tänkt vara lediga och anmälningarna stod ännu öppna. Skåne får ännu ett besök i år av oss. Om 1,5 vecka bär det av. 

Kommentarer :

#1: Erika

Trist med så mycket strul! Men kanske känns det lite lugnare att åka till Skåne trots allt, fastän de har blåst klarsignal i Norge.

skriven
#2: mammakero

Ibland kommer bekymren i stora sjok. Den känslan jag hade hela förra sommaren var helt nedtyngd av problem att lösa och ta sej igenom. När listan äntligen började krympa, så kom nästa sjok som en käftsmäll. Det var bara att bita ihop om bettet, köra ner huvudet och knoga vidare. Precis som ni gör.
Tänk på att ha kul saker i huvudet mellan bekymmer tankarna, för då går det liiiiiiiiiiiite lättare att ta sej igenom sjoken.
Kram!

skriven
#3: gun

Håller med om att en olycka kommer sällan ensam....
Men kanske ändå det bästa beslut att dom ställde in och kanske inte lika kul med södra Sverige men ändå det bästa i en sådan situation...
Kram gun

skriven
#4: Malin B

Så sant som det är sagt - ”allt elände på en gång”. 😔 Men så får vi komma i håg att EFTER REGN KOMMER SOLSKEN! ☀️ Men attans vilka regnperioder det kan vara ibland...

skriven
#5: Lotta

Det var nog ett klokt beslut även om nu tävlingen blev inställd. Jag var och fixade pass till Eddie för vi skulle åka till Norge förra veckan men vi fick inte åka. Nu kom jag ju inte iväg ändå för pappa blev ju sjuk. Så det löste sig av sig självt även för mig, även om jag redan bestämt mig för att inte åka dit.
Blir en runda nästa vecka om nu pappa inte blir sämre, men vi håller oss i närliggande län. Just nu så känner jag att Öland är bästa allternativet men där kan jag ju inte vara stilla.
Avkoppling behövs!

skriven

Kommentera inlägget här :