Tiden springer och jag med den!

Vi närmar oss mitten av oktober och jag har ingen aning om hur vi kom hit. Jag är en urusel blogg-kompis som ideligen sitter och läser ikapp hos er. Jag hinner helt enkelt inte följa er på normalt sätt. Ni vet, den där stunden när man tar med telefonen till toaletten, då läser jag nästan hela inlägget hos någon av er. Men hinner inte hela. Nästa gång har ni lagt ut ett nytt och jag kämpar för att hinna ikapp. Borde alltså ägna mer tid på toaletten, eller? 

(null)
Tid på toaletten 

Mitt förtag tar en hel del tid. Resten av arbetstiden ägnar jag åt makens företag och sen har jag webbutiken som sakta men säkert växer. Där får jag lägga mycket tid. Ingen kan tro eller föreställa sig att en butk på nätet kan ta så mycket energi, planering och tid. 

(null)
Så här kan arbete med www.klippoklapp.se

Sen har jag ju ett intresse som tar ganska mycket av min tid också. 
  (null)
Kolla Benjis tunga!

I helgen klämde vi in en inofficiell utställning också. Gäller ju att passa på när det är hemma vid. Sanningen är den, att en av domarna som skulle, SKULLE, dömt, tyckte jag var intressant och ville gärna att han skulle få göra en bedömning på Chillen. 

Men det blev få anmälningar och det slutade med att endast en domare kom till Gotland för att döma och självklart inte den jag ville. 

(null)
Bästa C som jag hade sällskap av hela utställningsdagaren. 

Men träning är alltid bra och domaren Lisa Druse tyckte mycket om min Chill. Hon prisade hans fina huvud och vackra ögon. Vi fick HP, heders pris alltså och blev bäst i rasen för det fanns inga andra att tävla emot. Lätt seger! 

(null)
En av C:s hundar som börjar få lite tråkigt. 

Sen tog hon in alla BIR (bäst i Ras)-hundar och där åkte vi ut. När publiken började klappa händer för ett finalvarv i ringen fick Chillen spel och trodde det var agility det handlade om. Han flög i höjden och började skälla. Hur roligt kan man ha det, liksom. 

(null)
Så här ser han ut när han sköter sig och springer som man ska. Bild: Ida Nilsen

En paparazzifotograf tog några bilder på oss och skickade på kvällskvisten. Hon spådde en framtid med framgångar och Cert för min söta Chill. Men då lär vi få träna på att sänka svansen, på att bara springa i perfekt trav utan skutt och inse att allt i världen inte handlar om att kampa och leka. 

(null)
Uno och Chill som delade tält i det kalla söndagsvädret. 


Kommentarer :

#1: mammakero

Förstår att du inte hinner med! Fast jag inte har en tredjedel av allt du gör, så hinner jag inte med ändå!!
Kul att testköra Chill för att se vad han behöver öva på, sådär på hemmaplan.

skriven
#2: Bosse Lidén

Chill verkar vara en härlig personlig profil.
Jag tror att det är tur att du kan kombinera motion, natur och arbete.
Håller med om att det inte är lätt att hinna besöka alla bloggar som ligger i listan. Just nu står jag i duschen och har fått schampo i ögonen och scher int ved jag skrifer får något. ;)


skriven
#3: Erika

Rackarns tjusig, den där Chillen!

skriven
#4: Anonym

En sak i taget så går det bäst! Ni är ett fint par då jag är säker på att det kommer att gå bra för er!

skriven

Kommentera inlägget här :