Jag tror almanackan lurar mej

Dagarna blir längre men jag ger mig tusan på att veckorna blir kortare. Vad vinner man på det? 
Många klagar på att det är måndag hela tiden men för mej är det fredag i ett. Idag är det fredag igen! 

(null)     
Inte förra helgen, utan helgen innan dess var jag och nittonåringen iväg och tävlade på fastlandet. Då var jag säker på att vårt Japanska körsbärsträd skulle slå ut och att jag skulle missa hela härligheten. Men det blev ju så kallt igen så trädet har liksom sparat sig. Idag står det i sin fulla prakt. Älskar det, älskar det!

(null)     
När tiden går fort, har man roligt. Det har jag, men framför allt har jag mycket att göra. Jag har massor att klippa och trimma på jobb 1 och på jobb 2 droppar det in några beställningar mellan varven som ska packas och skickas. På jobb 3 ligger det en hel månad som bör bokföras och i helgen som var, jobbade jag med jobb 4, att stå och sälja på en hundutställning. Det är roligare än lönsamt men jag ser det som marknadsföring. 

(null) 
En kund från utställningsveckan som ger mig en energipuss. 
Någon frågade mig om det inte var slitsamt att åka på tävlingar över en hel helg för att komma hem sent på söndagsnatten och sen jobba på måndagen igen. Helt ärligt, det är faktiskt avkopplande att vara iväg på tävlingar. Det finns inget annat att göra än att fokusera på hundarna, vad man ska äta och att få undan disken. Jag sitter sällan så mycket stilla som under tävlingar. 

(null)     
En bild på min kära kund/vän som ställde ut fina Trazzel på SSRK-Gotlands utställning förra helgen. Hon har hyrt in min dotter/nittonåringen som handler och Trazzel vann hela Jakt BIS-finalen under söndagen. Jag är så stolta över dem och visst har jag varit med och trimmat honom, han, snyggingen. 
Nu stundar en ny helg och gissa vad jag ska göra?
Fel, fel, fel! Jag ska inte göra någonting! Bara köra på barn och se en dansuppvisning. Ska försöka att pressa in ett spår mitt i all tomhet också. 

Kommentarer :

#1: b

Givetvis väntade det japanska körsbärsträdet tills du kom hem.
Det är mycket vackert. :) Veckorna springer iväg. Personligen tror jag det har lite med ålder att göra också.
Ha en bra helg

skriven
#2: Erika

Vad skönt med en lite lugnare helg! Hoppas den blir mysig.

skriven
#3: mammakero

Ja, veckorna springer verkligen iväg med en förbluffande hastighet. Tror oxå som B här ovan att det har med ålder att göra, rätt mycket. Sen har jag läst någonstans att tiden faktiskt går fortare nu (!!). Att dygnet hade 24 timmar på 80-talet och har typ 16 nu... I alla fall känns det så...
Här har min period av energilöshet och apati, ändrats på. Nu har jag orkat med stora utrensningar och har fortfarande energi kvar. Hoppas så att det kan få stanna så.

skriven
#4: gun

Håller med om att det japanska körsbärsträdet är vackert.
Men hur många jobb har du och timmar på dygnet?!???
Vad härligt med en helg utan måsten.
Kram gun

skriven
#5: Gittan

Så härligt att vara ute och göra det man tycker om. Visst är det så att det som är kul orkar man. Vi har varit lite med barnbarnen i dag, vi behöver tanka lite energi. Mamma gick bort i veckan så det är lite jobbigt. Hon var ju gammal (97) och det var så väntat. men tanka lite energi behövs ju. Och det finns hos dom. Ha en skön helg, vi ska på dansavslutning nästa helg.

skriven
#6: Heléna

Underbara bilder! Visst är det vackert med japansk körsbär - önskar att de hade lite längre blomningstid. Kram 🌸💖

skriven
#7: Malin B

Å. Jag säger bara åh, kan inte jag få komma och gosa med denna hund bara en liten, liten stund. Så lik min Frippe ju! ❤️

skriven

Kommentera inlägget här :