En rosett till vår samling

(null)
Så här på våren slås jag ofta av hur vackert allt är. Att jag faktiskt har det väldigt bra med allt "det här" omkring mig. Det är precis som om någon petar lite i det känsliga sinnesområdet och jag blir väckt. Låter nästan lite religöst men vad är igentligen skillnaden? Någon tror på gud och jag tror på livet. 

Något annat som jag tycker är vackert är mina hundar. Åhh så jag älskar dem! Jag älskar också barnen runt mig och min man, men känslor till ett djur är något annat. I allafall för mej. 

(null)
Benji fick vara med och springa på den lokala kennelklubbens inofficiella hundutställning i helgen. Efteranmäld och i ordning gjord i en hast. Han är 10 år nu och ännu så vacker. Men han var inte vacker i munnen. Jag hade helt missat att ta bort tandsten på honom. Skomakarens barn......ni vet? 

(null)

Det räckte ändå till ett Hederspris och BIS 4 i finalen. Att det bara var 4 hundar uttagna till final, behöver man ju inte säga, men nu sa jag det i allafall. 
Jag har en hälsena som bråkar med mig och därför fick nittonåringen springa i vänstervarvet. Chill fick också vara med och fick HP han också. Domaren tyckte att han ännu skulle växa i sin kropp och päls och precis så är det. Han är just nu en spinkig yngling som fällt all sin päls och då blir det inte mycket Chill kvar.  (null)

(null)

Kommentarer :

#1: mammakero

.... Å jag älskar bild nummer två på Benji! Färgsättning och kombinationer humlens gröna mot grått trä och sten i bakgrunden får Benjis päls att lysa! Lite rokoko stuk över bildens kombination! Skulle fungera jättefint som tavla!
Även jag älskar livets återkomst i och med sol och värme kommit. Blir lite smått religiös oxå märker jag, men egentligen är religion inget annat än kärlek. Så att bli religiös visar väl bara att vi är kapabla till kärlek, eller vad?!! Hahaha!!

skriven
#2: Bosse Lidén

Vilken vacker kärleksförklaring till lite av varje.

skriven
#3: Linda

Dom är så fina dina hundar. och ni är ju så duktiga med dom också. Vilket jobb ni lägger ned.

skriven
#4: Heléna

De är verkligen superfina dina hundar och förtjänar alla rosetter de kan få 🐶💖 Hoppas du får en riktigt fin fortsättning på veckan! Kram 🌹

skriven
#5: gun

Så fina dom är era hundar och duktiga. Vilket jobb ni lägger ner men det ger ju också resultat.
Kram gun

skriven
#6: http://voff.pronoblem.se/

Duktig dotter! Så bra att hon kan rycka in. Hoppas hälsenan fixar sig.

skriven
#7: Gittan

Visst är det vackert ute och det är som du säger man kommer på det bara så där. Men hundarna är ju också så fina och ni är så duktiga med dom. Ett härligt intresse. Ha en skön kväll.

skriven
#8: Malin B

Du har helt rätt, jag ”drabbas” också av den där egna religiösa känslan ibland.
Era vovvar är SÅ fina. Grattis till flera fina framgångar!

skriven

Kommentera inlägget här :