Felplanering

Jag som beställde fint väder för att vara ute och pyssla hela helgen. Jag som trodde det var en fri helg utan träning eller planer. 
Döm om om förvåning när solen inte lyste på lördagsmorgonen. Nej, det duggregnade! Men jag hade ju beställt sol? 
Växthuset har tak så jag klädde på mig och började pyssla där och trotsade regnet. 
(null)
Chillen hängde på men jag ska erkänna att det blev lite trångt. 
(null)
Jag har bara ett litet, litet växthus och det får inte plats mycket. 
(null)
Jag förvarar lite plantor där under vintern och nu har vi rensat bort alla vissna kvistar och blad så krukorna är klara att ställas ut. Men inte riktigt än. Lite mer vår ska det bli först. 
Så klippte jag vinrankan. Då fick Chill inte vara med. Vindruvor är giftigt för hundar och jag vill inte riskera att någon klase med druvor blivit kvar på rankorna. 
Sen hände nästa oplanerade grej. På Facebook kom plötsligt ett meddelande från Rallyträningsgruppen. 
".........sista gången.......vi syns i morgon"

VA!!? Jag som trodde att helgen var träningsfri. Nejhe!
(null)

Det är 3,5 mil till ridhuset där vi tränar och nittonåringen och Winston har träning där kl 9.00 och sen Rally kl 12. Det känns lite för långt för att köra två bilar ut i omgångar. Så talar en sann snåljåp. Därför åker vi snällt med  på morgonen och passade på att ta en långsväng i skogen med Benji och Chill. 
(null)
Sen blev det Lyfnadsträning och lagom till kaffedags landade vi hemma igen. 

Kommentarer :

#1: Lotta

Vilken söt medarbetare du har. De är väldigt nyfikna de där gosenosarna. Då fick ni upp i ottan men å andra sidan så blev det ju både en härlig promenad och träning. På onsdag nästa vecka så börjar vår appellkurs. Ska bli jättekul. Tänkte att jag skulle tävla en gång i alla fall, vi får väl se hur det blir med det. Kanske får blodad tand :-)
Sv; det var jag på fotot!

Det ska bli 14 grader i helgen. Underbart!
:D

skriven
#2: Marita

Ja ibland får man "hjälp" av dom fyrbenta på både gott och ont,haha... Jag har ju min lille Bamse som gärna är där matte är och ofta blir han i vägen. Nellie däremot går och skrotar för sig själv eller lägger sig i solen och njuter om läget är så.
Vädret är rätt nyckfullt den tiden på våren. så det gäller att passa på om man kan och fixa ute. En härlig tid nu i alla fall
Kram och ha det bäst♥

skriven
#3: Erika

Kul med rallyträning ju! Hur går det för Chill?

skriven
#4: mammakero

Låter som en mycket bra helg, trots att det inte blev som du hade tänkt dej! Du fick härligt sällskap, påta i jorden och göra det du gillar allra mest, åka ut med hundarna och dottern!

skriven
#5: Malin B

Det blir aldrig som man tänkt sig sa min mamma ofta... Jag skulle vilja lägga till att det kan bli bra ändå!
Härligt med sol, då är det lättare att bli energipåfylld.

skriven
#6: gun

Låter som en bra helg och fin hjälp fick du ser jag. Här på ostkusten har vi haft strålande sol men blåsigt. Har varit ute i trädgården och rotat lite.
Kram gun

skriven

Kommentera inlägget här :