En blöt helg

Att det varit en blöt helg behöver ju inte betyda att det handlar om annat än vatten. 
Först tog vi den blöta E4:an över till Nynäshamn. 

(null)     

Nittonåringen och Winston skulle tävla agility i Upplandsväsby och jag och Chill hände på. 

(null) 

Lite hotellhäng på Scandic Upplandsväsby. Ett så hundvänlig och härligt hotell finns inte på så många platser i Sverige. Hunden möts av en påse godis, vattenskål och en filt att lägga i stolen. De tar inget extra för att man har bokat med hund och det finns promenadstråk bakom hotellet. 
På andra hotell tar de 200,- extra för hund och då får man inte ens en vattenskål. På ett hotell för några år sen, tog de 150,- extra men per hund! Då hade vi tre! 

(null)     

På lördagsmorgon halkade jag runt i en snöblandat våt välling. Den lilla snö som kommit under natten halkad snabbt av taket utanför hotellfönstret, på sportanläggningens tak. 

(null) 

Jag är jättenöjd med Chills och min träning under tävlingsdagen. Han är så lugn och sansad även fast vi sitter placerade mitt i lokalen med hundar runt oss som kampar, skäller, hoppar och tävlar, så är han sansad och lugn. 
På bilden ligger han ovanpå buren och har perfekt utsikt över vad som händer. 

(null) 

En trött Winston landade på hotellet för att ladda om till Söndagens hopp lopp. 

(null)     

Jag vaknade till en ännu blötare söndagsmorgon. Regn, regn, regn. 

(null)     

Tillbaka till Stockholms hundsportscentrum och kura ihop sig i stolen med en fleecefilt. Vi har varit i hundhallar förr och vet hur kallt och rått det blir. För även om de är delvis uppvärmda så är det kallt att sitta där en hel dag. Därför hade vi både inneskor och fleecefiltar med oss. 

Hur gick det då? 
Ja lite si och så, faktiskt. Nittonåringen och Winston har lagt mycket tid och energi på Freestylen och det märks genast på en gren att det inte är den som är nummer 1, just nu. Men massor av fina lopp om man bortser från missarna. Det är så man måste göra, se de bra sakerna inte de dåliga. Kommentarer :

#1: Marianne

Det verkar ha varit blött på de flesta ställena i helgen.
Bra att fokusera på det som gått fint, man kan ju se det som ett träningstillfälle.

Sv: så kan det nog vara för mej också ibland, och nu förstår jag plötsligt varför vissa står och går igenom listan innan de ställer sej i kassakassakön :)

skriven
#2: Erika

Vilken gedigen miljöträning han får, Chill! Imponerande!

skriven
#3: mammakero

Alltså, den där Chill! Tänk att vara så rutinerad av en så fartfylld och ljudlig upplevelse som en tävling (eller två) är! Det gjorde ni bra, allihop! Det måste ha varit ett förfärligt väder att åka hem i idag! Här har det stormat och vräkt ner regn hela dagen.

skriven
#4: Linda

Vad ni får resa och fara med dessa hundar. Kul. Och säkert lite jobbigt också. Men extra roligt när det går bra - vilket det ju uppenbarligen gör rätt ofta.

skriven
#5: Malin B

Helt rätt att lägga fokus på rätt saker! 👍
Härliga vovvar som ger så mycket glädje.

skriven

Kommentera inlägget här :