Bär

(null)
En trädstam får bära mina hundar. Ett bra träningsätt för magmuskler och balans. Som ni ser så växer den här björken väldigt snett och den är bred. 

(null)

Men bär kan betyda annat också. 

(null)

Vinbär har vi och de har vi plockat av, jag och Chill. 

(null)

Han gillar många sort frukter men de här var i suraste laget, tyckte han. 

(null)

Nu ligger de röda i frysen och de svarta ska jag ännu plocka. 

(null)

Men de nedersta de får faktiskt vara kvar på busken. Vet ni varför? 

(null)

Vi har fyra hanhundar och det kissas överallt. Överallt! 

Kommentarer :

#1: Malin B

Ja, de där ”marinerade” bären skulle jag också välja att avstå ifrån. Brukar tänka så när jag plockar blåbär och inte plocka dem allra närmast kanten vid vårt elljusspår... Men det KAN ju ha kissats överallt...

skriven
#2: Gittan

Det kan va en bra ide att låta bli dom tycker jag nog, man vet ju aldrig. Så fina dom är dina killar och kan sitta så där fint och stilla det är bra gjort. Här regnar det i dag får se hur det blir med långpromenaden i dag då. Det är ju fördelen att ha hund, man kommer alltid ut oavsett väder. Ha en bra dag.

skriven
#3: Bosse Lidén

Smart att inte plocka dem.
Han vill kanske som jag ha socker på dem.
Tycker du bäst om de röda eller de svarta? Vi hade båda i Ystad. Jag kan sakna egna bär till frukosten. Vi hade även jordgubbar, smultron och hallon.
Bär kan vara mycket.
Ha en bra fortsättning på sommaren.

skriven
#4: Heléna

Så fina bilder! Hundarna är verkligen underbara - även att de kissar på buskarna 😉 Hoppas du får en underbar fortsättning på veckan! Jag laddar för att komma iväg till Bergslagen en vecka med vandring och stillheten i naturen 🙏😊 Kram 💖

skriven
#5: Erika

Haha, det är av ungefär samma anledning som jag avstår från att plocka blåbär på min tomt.

skriven
#6: Lotta

Åh så fina dina vovvar är. Eddie äter inga grönsaler. Förut åt han morot men det har han slutat med. Ska bli kul att se ifall han kommer att äta björnbär i år, det har han älskat att äta innan. Jag plockade av mina svarta vinbär i går, men precis som du så lämnade jag de nedersta grenarna oplockade. När Eddie för några dagar sedan tänkte kissa på mina nyfunna kantareller så blev det bara ett benlyft. Tur för honom!

skriven

Kommentera inlägget här :