Jobbe ella chille?

Känner mig inte som någon vidare bra bloggare just nu. Inte har jag någon koll på vad som händer hos er heller. 
Januari och februari har jag absolut minst att göra i trimmet. Inte är det någon vidare fart i webbutiken heller så man kan ju tycka att det borde finnas tid över. Men det gör det inte. 
(null)
Men det finns andra som tar det "chill"
(null)
Him self också. Chillen, alltså. Fast han är nog den, näst efter Winston som har mest energi och jobbar hårt. 
Men vad pysslar jag med hela dagarna då? Jag har jobbat hårt med webbutiken och inventeringen. Gått igenom alla varor och städat. Sen jobbar jag ju administrativt med min mans företag också. 
(null)
En del ligger på latsidan, men inte jag. Nu är snaaaart alla papper och filar klara att köras iväg till revisorn för bokslut och deklaration. För det jobbet gör jag inte själv. Det är så skönt att ha någon som går igenom allt innan man bommar igen året. 

Kommentarer :

#1: Lotta

Ser verkligen avkopplande ut med en hund på magen. Eddie är för tung för att ha liggande så, han får nöja sig med att ligga på armen. Hoppas allt blev godkänt när det blev granskat. Men jag misstänker att du gjort ett gediget förarbete.
Önskar dig lite ledigt nu!

:-)

skriven
#2: Malin B

Jag har ju tvärt om, upp över öronen hela januari och halva februari... 🙄 En del pratar ju om tråkiga januari men DET hinner inte jag känna. 🤣

skriven
#3: Birgitta Jacobsson

Det ser ju onekligen inte så jobbigt ut och visst är det skönt att ta igen sig. Jag har inte så mycket i januari heller och det är ganska skönt att hinna med lite annat också. Jag skickade paketen i går så hör av dig när du får den. Trevlig helg.

skriven
#4: mammakero

Du har gjort en massa av de tråkiga jobben hör jag! Tråkiga men viktiga. Det drar en massa energi från en och gör att man ingenting annat orkar göra. När det är gjort, kan du koncentrera dej helt på de roliga jobben - hundar och klippning - och då får du tillbaka energi till allt annat!
Kram!

skriven
#5: Linda / Candygirl

Inge konstigt att det blir mindre bloggat vissa perioder. Så är ju ibland. Men det ÄR kul när det kommer en uppdatering emellanåt.

Trevlig helg

skriven

Kommentera inlägget här :