Spännande möten

För några veckor sen mötte vi en trevlig men väldigt stor häst på en av våra promenader. Det blev Chills första
Möte med en häst på nära håll. 
(null)
Jag är ju lite fräck, så där och frågade om vi fick socialträna. Min hund var mycket skeptisk så jag fick ge honom lite extra stöd. 
(null)
Hästen var väldigt social och hälsade mig med ett djupt gnäggandena strupen. Då längtar jag verkligen tillbaka till hästlivet. Såå mysigt! 
Chill var i min famn, trygg och lugn men hjärtat slog på ordentligt. 
(null)
Sen lät vi hästen och hans trevlig människa gå vidare. Skönt, tyckte Chill! 
(null)
När hästen kommit på distans kom Chills kaxighet tillbaka. 
(null)
Nästa hästmöte blev i veckan. Vi gick ut tidigt för att se på den berömda blodmånen. Månen gömde sig bakom molnen så den såg vi inget av. Däremot fick vi se en fantastisk soluppgång. 
(null)

Lite längre bort på fältet låg en hästhage. Chill stod och hoppade jämfota och skällde innan jag fick honom att komma tillbaka till mej och bli kopplad. 
(null)
Sen stod vi där och tråkade ut oss. När Chill ignorerade hästarna gick vi vidare. 

Jobbe ella chille?

Känner mig inte som någon vidare bra bloggare just nu. Inte har jag någon koll på vad som händer hos er heller. 
Januari och februari har jag absolut minst att göra i trimmet. Inte är det någon vidare fart i webbutiken heller så man kan ju tycka att det borde finnas tid över. Men det gör det inte. 
(null)
Men det finns andra som tar det "chill"
(null)
Him self också. Chillen, alltså. Fast han är nog den, näst efter Winston som har mest energi och jobbar hårt. 
Men vad pysslar jag med hela dagarna då? Jag har jobbat hårt med webbutiken och inventeringen. Gått igenom alla varor och städat. Sen jobbar jag ju administrativt med min mans företag också. 
(null)
En del ligger på latsidan, men inte jag. Nu är snaaaart alla papper och filar klara att köras iväg till revisorn för bokslut och deklaration. För det jobbet gör jag inte själv. Det är så skönt att ha någon som går igenom allt innan man bommar igen året. 

Vill ni se vinterstrand?

Det är snart en vecka sen som de här bilderna togs. Jag har inga ursäkter i världen som kan förklara vart veckan tog vägen. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Det var i alla fall en härlig dag med sol och blå himmel. Bilderna ser ganska varma ut, tycker jag. Men skenet bedrar. Det var så blåsigt och kylan satt kvar i kroppen i flera timmar efteråt.