Hopplöst oduglig

Jag bara skjuter på saker.
"Inte just nu."
"Gör det sen."
"Har tid i nästa vecka."
"Sen, en annan gång."
"Orkar inte just nu."

OM jag gör något, då gör jag det så komplicerat för mej, så jag inte gör det färdigt. 
Jag känner mig hopplöst oduglig. Men nu skriver jag iallafall en blogg. Dessutom har jag bestämt att jag inte ska sluta innan jag tryckt på "publicera".
(null)

Känns lika kaosartat i huvudet som på den här bilden. Allt på en gång men inget resultat. 
Jag ska försöka ta mig i kragen. 

Kommentarer :

#1: Lotta

Vilket härligt foto! Jag ser massor av trevligheter i den bilden. Matte som sitter där och myser med sina fyrbenta och naturligtvis vill ju alla ha klapp och gos samtidigt. Inte behöver du känna dig oduglig för att du skjuter upp saker och att du inte alltid få dessa gjorda. Bra att du skrev i bloggen för annars hade jag missat denna underbara bild.

Styrkekramar

skriven
#2: Erika

Ja, det där med att skjuta upp... Har gått i en vecka och tänkt att jag borde maila två fakturor som tar max 5 minuter att skriva. Asså 😶!

Hoppas att inspiration och ork snart kommer tillbaka! Jag tycker du är TOPPEN.

skriven
#3: Malin B

Om jag först tittat på bilden utan att läsa texten hade min första tanke: Vilken underbar bild, vilken samhörighet, vilken glädje att vara tillsammans med detta trogna sällskap. Fina färger i bilden också. ❤️
Allt har sin tid, så är det ju...
En sak i taget så löser det sig.

skriven
#4: Malin B

Om jag först tittat på bilden utan att läsa texten hade min första tanke: Vilken underbar bild, vilken samhörighet, vilken glädje att vara tillsammans med detta trogna sällskap. Fina färger i bilden också. ❤️
Allt har sin tid, så är det ju...
En sak i taget så löser det sig.

skriven
#5: Gittan

Vilken härlig bild visar ju vilken bra människa du är som ger så mycket till hundarna, Ha en skön fortsättning på söndagen.

skriven
#6: marianne

Det där känner jag igen, det är bara att inse att man ställer för stora krav på sej själv ibland och släppa allt under ett par dagar och vila mycket.

sv; haha jag har ingen flytväst så jag håller mej på det torra ;)

skriven
#7: mammakero

Jag tappade en mugg hett honungsvatten över tangentbordet och kom inte in på datorn. Så himla irriterande! Jag tror att jag föredrar att vara ofokuserad i en rörig värld, istället för att hitta de 1600 kr som det nya tangentbordet kostade, när vi just nu har rysligt dåligt med pengar. Två sjukskrivna i flera månader är ju inget lönelyft direkt. Ja, visst hade jag kunnat köpa ett billigt tangentbord, men nu ville jag inte förlora känslan, bara för att mina händer nu förtiden har en tendens att tappa greppet oftare än det som är kul.
Det låter som ditt "rotchakra" är underaktivt. Har blivit jätteintresserad av chakra healing. Har aldrig varit på en sådan, men jag är jätteintresserad ändå! Rot chakrat står för överlevnad, fysiska behov, support och den materiella verkligheten. Det som blockar rot chakrat är rädsla.
När rot chakrat är underaktivt blir man orkeslös, oförmögen att ta tag i saker och göra förändringar. Man kan bli deprimerad om inte man kan lösa blockningen i rot chakrat. Det kan oxå bli så att det blir en dipp i den materiella statusen oxå.Tips på att balansera ett underaktivt rotchakra är, att äta "röd" mat (och äpplen, betor, palsternacka, granatäpplen och olika bönor med mycket protein i) och proteinrik mat. Ha röda blommande blommor i det rum du vistas oftast i. Vistas mycket i naturen och plantera om blommor eller så frön, så dina händer får vara i jorden. Solljus och vind är mycket bra oxå. De fyra hörnstenarna äta, sova, egentid och motion, är viktiga att hålla.
Hoppas så att du inte känner dej illa berörd av att jag skriver värsta uppsatsen här, men jag bryr mej jättemycket om dej och känner hur du vacklar lite nu. Vill hjälpa och det här känns som det enda jag kan göra för dej! Jag har själv ett underaktivt rot chakra och får faktiskt säja att detta hjälper upp rätt långt. Sen vet jag ju att det är precis för dej som det är för mej, det är situationen som sådan som gör oss illa. Hoppas ändå att du kan få lite pepp, så du inte fastnar. Vet så väl hur viktigt det är att ibland greppa halmstrån. Kram!

skriven

Kommentera inlägget här :