Det som göms i mörkret

Dagarna går och ljuset kommer tillbaka. HURRA! Det är ju så härligt men, sen inser man att det knappt går att se ut på den härliga morgonsolen. Smutsen gömde sig i mörkret. 

(null)

Nu ska jag inte skryta med att vi sett solen så där värst mycket. Det kämpar en stund på morgonen och sen kommer molntäcket och dränker den. 
Men visst är det ljusare! Det är underbart! 

(null)

Det som inte är fullt lika underbart är att det frusit, regnat, snöblaskat, frusit och sen regnat igen. Fyyy så halt det blivit! 
Jag går dubbat men mina två äldre Springerherrar halkar omkring likt Bambi på hala isen. Jag är rädd att de ska tappa focus och halka. Herrarna börjar komma upp i åren och är inte så mjuka längre. Det är lätt att sträcka sig. 

(null)

Springerkillarna fyller 10 år i april. Japp, det är sant. TIO år! Har ingen aning om hur det gick till? 
En annan som växer så det knakar är Chill. 9 månader blir han idag!! Det är inget att fira men det är halvvägs till att bli agility-myndig och det är en månad kvar tills han är rallylydnads-myndig. 
(null)

(null)

Rallylydnad är det vi tränar mest och vi planerar att starta i början av sommaren. Tyvärr är jag väldigt dålig på den sporten men som tur är coachar nittonåringen mej. Jag har peppat henne och hjälpt till med problemlösningar nu i många år och plötsligt blev det ombytta roller. Det är så roligt att ha henne bredvid med och jag hoppas hon följer mig och Chill fram till den första starten.  


Kommentarer :

#1: mammakero

Fönstren ser likadana ut hemma hos mej. Kanske till och med värre, då jag inte putsat fönstren på flera år nu, särskilt inte emellan... Huvva så sketna fönster jag har!
Tänk att springerpojkarna är 10 år!!!! Kommer ihåg som igår att du visade dem första gången på bloggen, då du och dottern hälsade på hos uppfödaren och ni kom hem med två hundar och du bara pratat om en hund innan! Tio års challenge som cirkulerat på bloggar och Instagram är lätt för dej! Där ser man verkligen skillnaden!
Kul att byta roller och testa nytt tillsammans!

skriven
#2: Linda/Candygirl

Fy för halka. Hoppas ingen ramlar och gör sig illa. Här är det fluffigt vitt. har nog typ 70 cm snö nu. Bara lätt puder så det är inget vidare skidföre ännu.

skriven
#3: Erika http://voff.pronoblem.se/

Det låter mysigt med rallypremiär. Det kommer säkert att gå som tåget!

skriven
#4: Malin B

Jag blir nästan lite religiös varje år då ljuset återvänder. 👏 Lika underbart varje år.
Åren har verkligen sprungit på...
Perfekt när man kan peppa och stötta varandra. Omväxling förnöjer och delad glädje är alltid dubbel glädje.
Fina foton precis som vanligt. 🐶

skriven
#5: Marianne

Det är verkligen sååå tråkigt med slaskvädret. Mina fönster ser ungefär likadana ut, det har ju varit arbete utanför under hösten så jag har putsat de några gånger men det syns ju inte.
Spännande att komma igång med Chili, lilla sötnosen!

skriven
#6: gun

Halt har det varit här med men nu har det regnat och varit plusgrader så isen är nästan borta på vägarna. Fönstren ska man inta prata om.....
Vilken bra support du har i din dotter. Av mapparna som vi testade så kommer vi att använda Stop Motion till våra lärsamtal.
Kram gun

skriven
#7: Lotta

Idag (tisdag) satt jag ute och fikade för första gången i år. Blundade och njut av den värmande solen och fågelkvitter. Det sägs att det ska bli 10 plusgrader under onsdagen. jag hoppas!

:-)

skriven

Kommentera inlägget här :