Till minne av Cocko

(null)

Den lilla vita kaninen har varit borta i  ett och ett halvt år snart. Ålderdomen tog ut sin rätt och han fick somna in en dag Juni förra året. 

(null)

Men så man kan sakna ett djur. Även en liten vit kanin. 

(null)

Cocko blev 12 år gammal och det är klart att det sätter sina spår. 

(null)

Jag hoppas att han får hoppa tillsammans med kompiskaninerna på andra sidan regnbågsbron. De på bilden här ovan är dock helt levande vildkaniner. Så kallade "Rabbisar" som är en Gotländsk kanin som finns överallt.  

(null)

Här ligger Cocko brevid Marwin och Puma på djurkyrkogården i Visby. Vi hade turen att köpa platsen brevid våra gamla hundar för att ha våra djur samlade. Vi har också anmält intresse för platsen till vänster. Det är nämligen så att platserna köper man i 10 år och köper om den dem igen. Är man inte intresserad av att ha platsen kvar, låter de den ligga för att sen grävas om efter x-antal år. Platsen brevid är just nu en sådan plats som inte längre sköts. Därför har vi sagt att vi är beredda att köpa den tills tiden är inne. 
Kommentarer :

#1: mammakero

Ja det är inte bara hundar och katter som gör avtryck i ens hjärta. Att dela ett liv, om än vissa kortare och andra längre, är något fint. De fina saknar man, för det blir hål efter sådana.
Förresten, vilken fin samlingsplats ni har för era fyrbenta hjärtevänner!

skriven
#2: Linda/Candygirl

Så fint med riktiga djurgravar. :-(

skriven
#3: Lotta

Mitt barnbarns lilla Pelle fick somna i somras endast två år gammal. Det var mycket tårar i veckor. Mamman och pappan fick åka iväg och köpa ny kaninn så nu kelas det igen. Barnbarnet säger att även om jag nu har en ny kanin kommer jag aldrig någonsin glömma Pelle. Det är ju just så det är.
Vilken fin minnesplats för era älskade djur. Mycket vacker!

skriven
#4: Malin B

Såklart man saknar sina vänner när de inte längre är med på jorden! ❤️ Fint att ha ”änglaflocken” samlad.

skriven
#5: Bosse Lidén

Givetvis saknar man sin block. Med sina två eller fyra ben. Jag såg att Cocko blev äldre än Marwin och Puma. Är inte det ovanligt? Vad är medellivslängden för kaniner?
Önskar dig en fin helg.

skriven

Kommentera inlägget här :