Lugnet efter sommarstormen

Det blev två veckors semester för min del denna sommar. Vi far ju hit och dit och jag tar mig så många strödagar när vi reser. Därför kände jag att jag inte kan ta mer ledighet än så, just nu. Det är fördelen med att bestämma över sig själv men nackdelen med att förtaget inte kan stå stilla. 
Att packa lite saker och skickar till kunder är inte så betungande som trimningar och klippningar. Webbutiken stänger ju aldrig och måste hållas igång. Har ni varit inne och kollat i min butik? www.klippoklapp.se

(null)

Det har inte blivit någon säljresa i år. I fjol hängde jag med några tävlingar och stod och sålde hundsaker. Men i år har nittonåringen åkt på aglility med enbart klass 3 och där gör man inga affärer. Så är det bara! De tävland är där för att tävla och de handlar inget för de har redan allt de vill ha. Profsen, typ.  Men på tävlingar med de lägre klasserna är det annat ljud i skällan. De är lyckliga för att ha sprungit i mål och då handlar man leksaker, godis och tuggben till mina pälsklingar. Det ska firas! Har de hamnat på pallen eller tagit pinne, då ska det firas ordentligt. Då får hunden välja och ofta blir det ett nytt snyggt koppel också. Taggar: hundliv, hundsaker, klippoklapp.se, webbshop;

Kommentarer :

#1: Lotta

Här har det inte blivit så mycket semester heller. Men jag tänkte ta 2 veckors semester i slutet på september och i början på oktober. ska inte göra något speciellt vad jag vet nu men det kan ändra sig.
Jag har varit inne och kikat i din webbutik. Mycket fina saker. Eddie ska få ett nytt halsband framöver men jag måste hitta ett som är bra när man har mycket päls runt halsen. Det jag har nu fastnar liksom och så vill jag ju inte ha ett som sliter på pälsen heller.
Har du något bra tipps möjligen?

skriven
#2: Bosse Lidén

De där leksakerna ser tuffa ut.
Du får ha en bra fortsättning på augusti.

skriven
#3: mammakero

Har kommit mitt in i min semester. Försöker att ta tillvara på så mycket sommarkänslor jag kan, men den senaste veckan har mest bjudit på höstkänslor. Nåja, jag försöker njuta av ledigheten i alla fall.

skriven
#4: Malin B

Här känns det som hösten slagit till men jag tycker att det är skönt när vardagen rullar på...

skriven
#5: Erika

Tror inte vi är så proffsiga att vi inte snart måste handla hos dig igen:-D !

skriven

Kommentera inlägget här :