Det har varit lite motigt

Det är lätt att ta allt för givet. Man liksom bara kör på och livet flyter. Vi tränar hund, jobbar, jobbar och tränar igen. Så kommer det någon tävling och så börjar det om. 

 
(null)

Så plötsligt.........

(null)

.......efter att Winstons matte hållit i en agilitydag på en Kennelträff, får Winston en svullen knöl på halsen. Först tror vi/ jag att det kan vara ett stick från någon insekt. Vi avvaktar då Wiston varken har feber eller verkar medtagen eller har ont. 
Men det fortsätter att svullna så efter några dagar kontaktar vi en veterinär. 

(null)

Inget är fel men ändå är det så fel. Proverna visar något hög sänka men inte tillräckligt hög. Inga bakterier, inget virus, inte tumör, inte gift. Men vad är det för fel? Massor av vita blodkroppar och svulsten fortsätter växa. 
Tävlingar ställs in och han får medicin och svullnaden började äntligen svälla av!

(null)

Som störst var den som en tennisboll. Men nu är den nästan borta. Det är ännu en gåta vad det är som gjort att han svullnat. Men nu hoppas vi att han är helt återställd till nästa fredag och kan sluta äta medicin. Det är nämligen hårda dopingregler och han måste vara fri i 7 dagar från medicinen innan nästa tävling. 
Nästa tävling är planerad i mitten av september och nu gäller det att få hunden i form igen. 


Busen

(null)

Älskade bushund! Du traskade in här för ett år sen och gick rakt in i mitt hjärta. 

Lugnet efter sommarstormen

Det blev två veckors semester för min del denna sommar. Vi far ju hit och dit och jag tar mig så många strödagar när vi reser. Därför kände jag att jag inte kan ta mer ledighet än så, just nu. Det är fördelen med att bestämma över sig själv men nackdelen med att förtaget inte kan stå stilla. 
Att packa lite saker och skickar till kunder är inte så betungande som trimningar och klippningar. Webbutiken stänger ju aldrig och måste hållas igång. Har ni varit inne och kollat i min butik? www.klippoklapp.se

(null)

Det har inte blivit någon säljresa i år. I fjol hängde jag med några tävlingar och stod och sålde hundsaker. Men i år har nittonåringen åkt på aglility med enbart klass 3 och där gör man inga affärer. Så är det bara! De tävland är där för att tävla och de handlar inget för de har redan allt de vill ha. Profsen, typ.  Men på tävlingar med de lägre klasserna är det annat ljud i skällan. De är lyckliga för att ha sprungit i mål och då handlar man leksaker, godis och tuggben till mina pälsklingar. Det ska firas! Har de hamnat på pallen eller tagit pinne, då ska det firas ordentligt. Då får hunden välja och ofta blir det ett nytt snyggt koppel också. Taggar: hundliv, hundsaker, klippoklapp.se, webbshop;