Varm glädje och kyliga vindar

Det var ju så härlig vår men den kom minst sagt av sig. Det har nog varit samma för hela vårt land men i olika utsträckningar. 

(null)
Med kyla kommer förkylning. Blä! Känner mig ömklig och gnällig. 

(null)
Men det går över och man ska fokusera på det som är bra. Jag lyssnar på massor av kloka människor om tävlings psykologi. De säger nästan jämnt, att man ska lägga focus på det bra inte på det dåliga. Det gör min dotter ofta. Lägger focus på det bra, alltså. Det gör hon ända tills det inte går bra. Då hammar allt focus på det dåliga och då gäller det att hålla sig undan och vara tyst. Eller så ska man inte vara tyst...... men säger man något, då ska man hålla mun! 

(null)     
Förra helgen åkte vi på en sponsrad resa till Haninge där hon och Winston tävlade Heelwork to Music och Freestyle. Sponsringen bestod av prispengar som hon vann i Agria Freestyle cup i december. Man kan kanske inte kalla det pengar utan det är ett resebidrag som hon får ut i efterhand. Hon ska skriva en artikel om resan och den kan, om den är tillräckligt intressant, att publiceras. Resebidrag!! Tjoho, verkligen rätt förare som vann det. 

(null)
Destination Gotland tog fram nya båten för vår skull och skeppade över oss till Nynäs. 

(null)
Djurkupé erna  är nu invigda av oss. Chill kom på att man kan klättra upp och se ut över däck. 

(null)
Annars var båten ungefär som de gamla. Finare, nyare, ljusare och miljövänligare. 
Tumme upp! 

(null)
Tumme upp och god stämning även på lördagen. Uppflyttning i Heelwork 1, ingen wow-prestation men hon är nöjd och glad. Sen var det då den där paradgrenen, Freestyle  där de tävlar i klass 2 och ville ha sista resultaten för ett diplom........

(null)
De gjorde det igen! De bara vinner och vinner! Mamma gråter när jag ser på filmen. Wow, wow, wow! Så jä....la bra och så fin kontakt. 
Ett otränat öga ser inte alla missar som den lilla blå hunden gör. För nittonåringen räddar upp det med imrovisation. Och det är liksom det som är hela grejen med den här grenen, att man ska ha ett sådant samarbete så man bara kan jobba vidare om det blir något oförutsett. 

Kommentarer :

#1: mammakero

Det är lika härligt att se dem båda i aktion! Sånt fint par! Så bra! Förstår att mammahjärtat sväller över sina breddar av lycka! Njut! Det gör jag. Kram och krya på dej!!

skriven
#2: mammakero

Det är lika härligt att se dem båda i aktion! Sånt fint par! Så bra! Förstår att mammahjärtat sväller över sina breddar av lycka! Njut! Det gör jag. Kram och krya på dej!!

skriven
#3: gun

Oj, så duktiga och grattis till dom. Undrar om färjan kommer att gå mellan Oskarshamn- Visby med så vi också får åka den. Våren kom av sig här med och vi har haft kyliga vindar.
Kram gun

Svar: Hm, vad menar du med färjan? Destination Gotland kör dagligen mot Oskarshamn och Nynäshamn.
Pernilla Åhlin

skriven
#4: Lotta

Stor applåd från Karlskrona till din duktiga dotter med fyrbent. Sååååååå grymma!
Nu har vi det varmt och gott i stan, 18 grader idag. Njuter så det hörs!
Trevlig Påsk!

:-)

skriven

Kommentera inlägget här :