On the road again

Är allt packat? 
Svaret är nej. Men vi hinner nog. Ska fundera lite på vad som kan fattas? Skor ska med. "Gå-på-stan-skor",  "gå-med-hundarna-i-skogen-skor"och "vanliga-gympadojor". 
Sen borde jag ha någon mer jacka med. Hundjacka, regnjacka, vanlig jacka, löparjacka. Suck! 
(null)
Det är alltid lika svårt att åka iväg den här tiden på året. Likaså våren. Man måste ha så mycket med sig och man vet aldrig vad det blir för väder. Dessutom tar vi med oss alla hundarna den här gången. 
(null)
Båten går imorgonbitti och siktet är inställt på  Eskilstuna. Där ska nittonåringen går privatlektioner för Mikaela Holegård som hon fick i studentpresent. Sen drar vi till Märsta där det är agilitytävlingar under lördagen och vidare till Haninge där söndagen också bjuder på tävlingar och sen går båten hem igen. 
(null)
Det här blir sista agilityturen för i år. Tror vi i alla fall. I Oktober ska jag med på ännu en tävlingstur med då är det Freestyle som det ska tävlas i. Sista turen blir i december då det är Stockholm Hundmässa. Där ska Winston tävla final i två cuper. En i Freestyle och en i Rallylydnad. 
Det här blir alltså näst sista turen med bobilen för det här året. Det varnas för storm! Håll tummarna för oss att det inte blåser allt för mycket på Östersjön på söndagkväll. För stormiga båtfärder gillar vi inte. 
(null)
Kommentarer :

#1: Erika

Vilket härligt hundgäng! Snyggt med två av varje ju :-) .

Hoppas att ni får en toppenhelg. (Söndag tror jag att blåsandet ska ha bedarrat.)

skriven
#2: mammakero

Håller verkligen med dej om svårigheten att packa rätt då skillnader i väder är så stor. Och stormar är hemska.
Det såg ut som första bilden var tagen i Konstantinopel...
Lycka till!

skriven
#3: Malin B

Jag tror att det skulle blåsa som värst i morgon kväll så då hoppas jag att ni är på marken med bobilen!
Vilken härlig rad med hundar. 💕
Jag önskar er en lyckad helg i alla skor och jackor. 😉

skriven
#4: Marianne

Visst är det svårt att packa den här årstiden, jag åkte ju tåg upp nu sist och då vill man ju inte ha proppfull väska.
Opps, tyckte de sa att det skulle storma rejält i stockholmstrakten, men hållet tummarna att det var falskt alarm. Nä fy, åka båt när det gungar? Usch!!!

Lycka till i tävlingarna

(I Haninge har jag bott i 25 år)

skriven
#5: Lotta

Så fina vovvar. Gillar den nedersta. Sååå söt! Det där med att packa är ju bara för roligt, man kan tro ibland att man ska vara iväg flera veckor och så är det bara en helg. Hoppas att Knud håller sig lugn på havet och att det går bra på tävlingen. Hoppas dottern tyckte studentpresenten var till belåtenhet.

Kör försiktigt!

skriven
#6: Paula

Underbart foto med hela hundflocken samlad där på muren. Och den minsta, han är så bedårande så man får en sötchock...Och bra har det gått för både hundar o dotter, vilken fin o annorlunda studentpresent hon fick. Antar att hon var mer än nöjd. Håller med dig om klädseln, hela hallen är fylld av jackor och skor, som om vi var en storfamilj som bodde här o inte en ensam tant...Frost om nätterna, kalla kvällar och mornar, varma dagar, men kalla vindar. Inte lätt inte. Ha en skön helg

skriven

Kommentera inlägget här :