Vad har man att klaga på?

Alla Helgonahelgen har passerat och en extra tanke går då till alla våra änglar. En extra tanke där utöver, går till en mamma. En mamma som nyligen misst sin unga dotter i en olycka. Sen tänker jag på den där andra mamman. Hon som hade en son, en son som avslutade sitt jordeliv. 
Hur hanterar de en sån här helg? Den första mamman har ju inte ens hunnit få en grav att gå till.
(null)

Den här hösten har på många sett varit en av de jobbigaste för vår familj. Inga tragiska olyckor eller så utan det har varit en del konflikter och missförhållanden. Vi är ju familjehem och just nu är det massor av möten, utredningar och dålig kommunikation som gör livet tungt. Men vad är det mot att missta sitt barn? Vad har man att gnälla på? 

(null)

Vår grav på djurkyrkogården blev utökad i somras. Cocko, den vita lilla gamla, urgamla kaninen fick tillslut gå över regnbågsbron. Nu ligger han bredvid Marwin och Puma. 

(null)

Jag jobbar med min webbutik alla lediga stunder. Planerar, fixar, ändrar och planerar på nytt. Jag vill verkligen få det att fungera men ibland tappar jag modet. Det är mördande konkursens och ibland känns det som om jag drunknar. Tankarna snurrar och plötsligt vet jag inte vilket ben jag ska stå på. 

(null)

I helgen hade Sagik Gotland sin första tävling. Det är en nybildad träningsgrupp som ligger under Svenska Agility klubben S A G I K. 

(null)

Jag satt på läktaren under lördagen. Stämningen var påtagligt tung då  olyckan, som jag nämdeni början, tyngde mångas axlar. 

(null)

Chill och jag hejade fram Winston och Robyn som sprang fyra fina rundor. Första loppet började med ett stort missförstånd. Nittonåringen är klok och började om. Därav en diska men en bra känsla. Lopp två drog med sig några rivningar då matte inte han med. Lopp tre och fyra satt som ett smäck och två SM-pinnar fick de med sig hem. 

(null)

Nu ska Winston få agilityvila och ladda för Stockholm Hundmässa. Där ska han dansa Freestyle och tävla Rallylydnad men sin matte. Mamma-support hänger självklart med och hejar på. Men det är inte förrän i December så det finns tid att träna fram till dess. 

Kommentarer :

#1: Linda

Ja huga.. det gäller att ta vara på dagarna. Man vet aldrig när nåt kan hända. Usch!

skriven
#2: Linda

Ja huga.. det gäller att ta vara på dagarna. Man vet aldrig när nåt kan hända. Usch!

skriven
#3: Malin B

Så länge det finns liv finns det hopp, så är det ju men det kan vara tungt ändå ibland... Men så länge inte döden knackar på så brukar det lösa sig - på något sätt, någon gång. 🤗
Jag förstår att det var en olycka med hemskt slut i närheten. 😢 Då är det inte lätt att se meningen med det som sker.
Hade missat att er fina kanin blivit ett änglakanin. Fint sällskap har han nu att vila vid. 💕
Njut av de som finns i din närhet. Härligt att få följa era vovvar i med- och motgång. ❤️

Jag vet inte om tomtarna här hemma ska få ögon, har inte kommit så långt som till att köpa färg än... 🎅🏻

skriven
#4: Birgitta Jacobsson

Ja det måste vara tungt att mista sitt barn. Jag undrar också hur man kan gå vidare. Vi ska ju på min svärmors begravning i morgon men hon skulle fylla 95 nu så hon hade nog gjort sitt på jorden. Sorgen är ju lika stor men det gick ju i rätt ordning och är en del av livet. Man ska va tacksam för varje dag. Trevlig helg.

skriven
#5: Lotta

Underbart foto på dottern och Winston, så söt. Härligt att din dotter kämpar på med siktet inställt på det bästa. Hoppas verkligen att allt klaffar i Stockholm. Hade planer på att åka dit men som det ser ut nu blir det lite knapert med tid.
Sorg är tungt! Vet inte om det bara är en känsla men jag tycker att det varit mycket både självmord, olyckor och denna jävla (förlåt) cancer i år. Vi har haft många tunga fall på jobbet. Svårt att släppa tanken när man på nära håll blir drabbad.
Hoppas det lugnar ner sig med möte och att det löser sig med barnet som du månar om.

Kram

skriven
#6: Erika

Ja, det måste vara det värsta att förlora ett barn.

Ska titta in i webbshoppen efter några grejer jag är på jakt efter!

Hoppas det lugnar sig med möten och konflikter Det kan sänka vem som helst. Kram

skriven
#7: gun

Det värsta som kan hända en är att förlora sitt barn och hur man klarar av att gå vidare vet jag inte...
Hoppas det löser sig med mötena och missförstånden löser sig. Fin dotter.
Kram gun

skriven
#8: mammakero

Mitt i min vardag så tänker jag på dej. Hur vi följs åt med motgångar och svårigheter. Även om det är lite skilda sådana, så har vi det tungt nu. Hoppas med hela mitt hjärta att allt jobbigt och allt grubbel stillar sej för oss båda. Så jag ska fortsätta skicka dej varma tankar och så ofta jag kommer in här, lämna lite cyberkramar till dej! Tack för att du finns!
Kram, kram, kram, kram, kram!

skriven

Kommentera inlägget här :