...och så kom den tillbaka

Solen alltså! För idag har den hälsar på igen.
 
(null)
Men de här bilderna är inte från fredagen. De är i själva verket flera veckor gamla. Jag har nämligen jobbat hela dagen och har inte haft tid att njuta utomhus. 

(null)
Bilderna togs när en annan företagare, Anna på "Kompis Positiv hundträning" efterlyste valpar att filma och fota till en höstfilm för hennes "Valp Journal"

(null)
Men Chill ville inte leka med Anna som hon tänkt sig. Jag fick kampa upp honom och några snuttar film fick de ändå ihop. 

(null)

Om ni är nyfikna så finns filmen på Face Book där ni får söka på Kompis positiv hundträning. Filmen ligger nämligen inte ute så att jag kan dela den här. 

Kommentarer :

#1: Paula

Underbara lyhörda hundar som lyssnar till matte! Och så mycket löv ni har kvar, här finns inte ett endaste ett... Trevlig helg från pörtet

Svar: Fast som jag skrev, det var flera veckor sen!
Trevlig helg till dej också.
/P
Pernilla Åhlin

skriven
#2: Linda/Candygirl

riktigt höstiga bilder.
Vi har sol idag. Men det blåser så femtonåringen klagar att det är kallt ute. Har själv inte varit utomhus ännu.

skriven
#3: mammakero

Jättefina höstbilder!
Gissar att Chill hellre gör vad han vill, än att helt göra som det var tänkt... Hahaha!!! Han gör sej i alla fall bra på bild (och du med)!

skriven
#4: Malin B

Härligt med sol och fina vovvar! 💕

skriven
#5: Gittan

Vilka härliga bilder och så söta dom är killarna. Dom är vana vid fotografering syns att dom gör som du vill. Fast kanske inte alltid då..... Ha en skön dag.

skriven
#6: Lotta

Det ser ut som om det vare varmt :-). Jag ska gå in och kolla filmen, kan tänka mig att dina fina hundar gör sig på film.

:-)

skriven

Kommentera inlägget här :