När man minst anar det

I förra veckan var det grått, grått. Det har jag redan skrivit om. Men en dag trodde jag att det skulle bli ljust med blå himmel. 

(null)

Jag knatade iväg kl 6 precis som vanligt och när jag en timma senare nästan var hemma, kunde jag släcka pannlampan och se ljuset vid horisonten. Härligt, tänkte jag! 
Men så jag bedrog mig. 

(null)

Kl 8 såg det fortfarande ljust ut på himlen men mitt sinne mörknade när jag lämnade lilla H vid skolan. Kaos på parkeringen. Bilar står i kö för att länna barn, kö för att komma ut och bilar kan inte åka in, för det är bilar som inte kommer ut. Där ska vi lämna barn!! 
Jag parkerar och går med in till skolan men fick snällt vänta på att komma ut från parkeringen igen. Vi bor lite för nära skolan för att få åka buss men det är ändå för kallt och lite för långt för att cykla eller gå den här årstiden. Bussarna går långa omvägar och det gör att alla skjutsar sin barn till skolan. Hur kommer det bli med lite snövallar och modd på parkeringen, tror ni? 

Sen kom dagens mörkaste! 
(null)

Maken ringde! Inbrott i en container. Massor av maskiner saknas och inte är de billiga grejer heller. Polis, försäkringsbolag, hög självrisk....... blä! 
Det är så trist! Nu ägnar jag min kontorstid åt att leta kvitton i bokföringen för att se om det är någon idé att ta det på försäkringen. Ni vet, företag betalar en ganska hög självrisk och nerskrivningen är hög när verktygen fått några år på nacken. 

Vad är lite moln på himmelen mot tjuvar? Svaret är givet.  Nu lyfter vi nästippen och ser framåt. 
Kämpa vidare!!

Kommentarer :

#1: Malin B

FY BUBBLAN FÖR TJUVAR!!! 😤
Det är så irriterande att man ska kämpa, slita och göra rätt för sig sedan kommer TJUVEN och tar det lilla överskott som blir. 😢 För rent krasst är ju maskinen ”inte värt något” ur försäkringsaspekten.
Vi hade tjuvar här förra vintern och då försvann alla sågar. 😟

skriven
#2: mammakero

Älsta dottern gjorde ett jobb, som hon lade nästan en hel veckas arbete på och så får hon inte betalt, ca 100 tusen. Dessutom använder kunden som inte betalat en krona hennes bilder i sin marknadföring av sitt företag! Det är oxå en typ av stöld. Kunden har en massa betalningsanmärkningar hos kronofogden, så det är inte alls säkert att hon får några pengar därifrån.
Försäkringarna är skyhöga för ett företag att betala och ändå täcker det inte ens hälften av det man blivit av med. Så surt! Roligare kan man ha...

skriven
#3: Erika

Vilket elände med inbrottet. Dyrt och dessutom en massa extrajobb för er. Stor tumme ner för det!!!

skriven
#4: Lotta

Så grymt tråkigt med inbrott. Då skulle man vilja att de hade fått ett hundbett i baken. Inget får vara ifred, de stjäls över allt.
Solen tittade fram hos mig idag, underbart den stunden det varade.
Tack för tipset om din webbutik. Där ska jag strax kika in.

Håller tummarna för att ni kan få någon ersättning för det ni förlorade.

skriven
#5: Marianne

Men fy sjutton vad arg och ledsen man blir, hoppas ni kan få tillbaka lite av det som är förlorat, helst genom att tjuvarna åker fast.
Det med bilar vid skolor var problem även då mina barn gick i skolan på - 80 talet.

skriven

Kommentera inlägget här :