Kvällarna är bäst

Tiden nu, är magisk! Vackert är vara förnamnet och dessutom är det nästan stilla. Här på Gotland gillar vindarna att susa förbi så vi är ovana med stillhet. 
(null)
Kvällarna är bäst! Underbart vackra och lugna. Nästan varje kväll har det blivit en bonus-tur för dogsen. Jag kan ju liksom inte låta bli. 
(null)
Jag hängde med artonåring för att sätta upp en träningsbana i början av veckan. Alltid trevligare att vara två när man ska släpa runt på tunga hinder och bygga om. Mamma ställer gärna upp. Nike fick springa lite han också. Efter träningen på hemvägen tog vi svängen förbi en strand och såg solen sjunka ner i Östersjön. 
(null)
Vi strosade sakta på stranden utan stress och bara "var!"
(null)
Det är så man borde avsluta alla dagar. 
(null)

(null)
Sakta sjönk solen bort och lämnade en färgsprakande himmel. 
(null)
Kommentarer :

#1: emma

superfina bilder!!

skriven
#2: Erika

Så underbart vackert! Det är något särskilt med närheten till havet på Gotland. Och så härligt att ni tar er tid att njuta av de vackra kvällarna.

skriven
#3: Gittan

Så fina bilder och så mysiga killar du har. Bilden när dom sitter och tittar ut alla tre är ju för bra. Visst är det skönt att bara vara och det behöver man ju i bland. Ha en skön söndag själv ska jag gå på tjejernas dansavslutning i dag.

skriven
#4: Sirpa

Vilken fantastisk fin solnedgång och bilden med hundarna som sitter och tittar in i solnedgången är toppenfin!

skriven
#5: Emma Engström

Åh vilka underbara bilder! :D

skriven
#6: mammakero

Vilka underbara solnedgångsbilder från strandpromenaderna! Något jag ser sällan eftersom de upplevs som mer fantastiska i sällskap...
Tack för att du finns här och uppmuntrar mej! Det betyder mer än jag har ord att förklara med. KRAM!

skriven
#7: gun

Magiska bilder på solnedgången som du tagit. Jag håller med om att kvällarna är fantastiska och svala för här har vi högsommarvärme.
gun

skriven
#8: Lotta

Underbart och alldeles magiskt vackert!

Kram

skriven
#9: Malin B

Så vackert och hälsosamt med så fina avslut på kvällen!!!
Det hjälpte inte att jag inte var på plats. 😉 2-1 åt fel håll en gång till blev det...

skriven
#10: Paula

Jag längtar till Öjn när jag ser dina makalösa bilder. Din dotter är så vacker och fin, du kan vara så stolt över henne. Att hon sen har ett hårsvall som är få förunnat måste vara en bonus. Nu väntar en hektisk vecka förstår jag, once in a liftime, hälsa och gratulera!

skriven

Kommentera inlägget här :