Bildbomb

Vi tog en tur till Kneippbyn och gick ner till stranden. Där hade vattnet som runnit ut från bergskanten frusit till häftiga formationer.  (null)
Här ovan finns campingen och Villavillekulla. Kanske har någon av er varit där och kollat på Pippis stuga från 1900-talets filmer? 
(null)
Men jag tänker bara ge er bilder från stranden.  (null)
Jag kan inte välja bilder för jag tycker det är så fantastiskt med all is. Håll till godo. 
(null) (null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Nätterna är kalla men dagarna har faktiskt bjudit på lite mildare väder. Solen värmer gott och igår tog jag med en kaffekopp ut. I solen i lä, är det skönt. 
(null)
Men här, på Kneippbyns strand, blev vi inte kvar så länge. Här blåste det nämligen rejält och isande vindar. 
(null)


Kommentarer :

#1: Malin B

Isen är rena rama konstverken!
Tjusigt med hundnamnen på armen. 👍

skriven
#2: Gunnel

Det var verkligen vackra isbilder du visade. Men det ser riktigt kallt ut där. Vi var och tittade på Pippis hus när mina barn var små så det är en del år sedan. Kram

skriven
#3: Sussi

Vad vackert det var när isen fryst så där. Underbara bilder. Synd bara att det vara så kallt, annars hade man gärna hängt på stranden längre..

skriven
#4: Lotta

Så vackert! Naturen kan skapa sina egna konstverk. Vi har också haft sköna dagar. Blev sittande en stund vid knuten, solen värmde och fåglarna kvittrade. Det är vår i luften.

:-)

skriven
#5: Erika

Kargt och vackert med all is! Ja, Gotland verkar ha varit riktigt vintrigt länge nu så vad skönt när solen värmer lite. Här smälter det. Lååååångsamt.

skriven
#6: mammakero

Älskar isformationer! Och dessa enorma gör saken bara mer solklar! Så maffigt!

skriven

Kommentera inlägget här :