Förnyelse

Nu händer det grejer! Plötsligt tar jag ett beslut och beställer en ny mobil till mej. Till MEJ!!
Det har nog aldrig hänt förut. Om vi köper en ny telefon, har alltid någon yngre förmåga tagit hand om den och vi äldre har ärvt en mellanvariant. Arvets lag. Men inte den här gången. Nu är det JAG som har den hetaste, nyaste manicken. 
(null)
Kameran ska vara väldigt bra. Hoppas den uppfyller förväntningarna. Men jag måste läsa på lite. Det finns finesser jag inte upptäckt än. 
(null)
En annan sak som hänt, är att temperaturen har gått upp något. Det i sin tur innebär att snön sjunkit ihop lite. Det fluffiga lagret har nu blivit ett kompakt täcke. 
(null)Och den tredje och sista saken........ 
(null)
Det har nyss tillverkats valpar. Det tror och hoppas vi i alla fall. Om någon missat det, så är jag väldigt sugen på en egen ny arbetshund. Man kan ju tycka att tre hundar räcker, men de två Springerkillarna börjar bli till åren och Winston är ju artonåringens. Nu har alltså en tik parats med en väldig trevlig pojke och nu hoppas jag på en lite hanvalp om cirka två månader. Jag har väntat på det rätta och det här känns rätt. Individerna med linjerna känns bra och tiden för en valp är perfekt. Lagom tills jag tänkt ha semester kommer det vara dags. Nu får ni hjälpa till att hålla tummarna för att det blir valpar så det räcker till alla intresserade. 

Kommentarer :

#1: Paula

Så spännande, jag inte mobilen då, jag hatar tekniska prylar, men valpen! Blir det alltså en springer?
Håller tummarna

Svar: Nej, det blir ingen Springer Spaniel just nu. Kanske senare i livet.
Pernilla

skriven
#2: Linda/candygirl

Åh vad spännande... vad kul med en massa valpblogginlägg.

skriven
#3: Linda/candygirl

Åh vad spännande... vad kul med en massa valpblogginlägg.

skriven
#4: Erika

Oh, så spännande! Pratar vi sheltie?

Svar: Hmmm, kanske.....!
Pernilla

skriven
#5: Malin B

Men himmel och pannkaka så mycket kul!
Känns som om jag smittades med positiv och glad energi.
Du är värd all medvind i världen och om det kommer en ny fyrfota vän till din familj då kommer ju jag att med all säkerhet få se en massa gosiga bilder och få vara lite delaktig i all glädje på det sättet.
Delad glädje ÄR dubbel glädje!

skriven

Kommentera inlägget här :