Tävling två helger i rad

Förra helgen när vi var i Skåne, passade vi självklart på att kombinera resan med en tävling. Artonåringen tävlar och jag hejar på, en utmärkt kombo så länge det går bra. Men när det går dåligt, då är jag inte mycket värld. jag lyckas nämligen med att säga fel saker hur jag än gör! 
(null)
Om jag säger något, är det fel om jag INTE säger något, då är det fel. Inte alltid lätt att vara förstående. 
Hässleholm var orten vi landade i, eller utanför, rättare sagt. Tre lopp på lördagen och tre lopp på söndagen. Enligt mig, var Winston och artonåringens känsla enorm. Wow-känsla men.......ett 5 fel på balansen, aj, en miss som blev en disk, oooo, en rivning och...... ja, ni fattar!? Det räckte inte riktigt fram. Men så, de sista två loppen på söndagen, då jä..la! 
(null)
Regnet hade öst ner och det hala upptorkade gräset blev ännu halare. Många strök sig och åkte hem. Men ca 70 st kom till start i Winstons klass och han sprang två kanon lopp. Tiderna räckte till 6:e och 8:e plats och två SM- pinnar. 
(null)
"Så skönt mamma, nu blir stämningen i bilen bättre på hemvägen", sa artonåringen och blev plötsligt väldigt nöjd med helgen. 
(null)
Nu har det blivit helg igen. Det stundar hemmatävling, Midsommardansen kallas tävlingen och visst står vi med på funktionärslistan. 
Jag ska dessutom jobba lite också. Klipp o Klapp kommer att erbjuda lite hundprylar till försäljning. Jag ska försöka att marknadsföra mitt nya projekt också. www.klippoklapp.se heter projektet. Hundsaker på nätet. Jag är långt ifrån klar med butiken men det börjar arta sig. Den ligger i alla fall öppen och jag hoppas på att det ska trilla in en och annan kund. 
Önskar er alla en Glad Midsommar!!

Kommentarer :

#1: Malin B

”Slutet gott allting gott” brukar det ju heta. 😉 Det är sannerligen inte lätt för en mamma alla gånger...
Hoppas att det går fint med ditt nya projekt!

skriven
#2: Paula

Vilket kanonfint foto på lycklig dotter med Winston! Jag förstår att det är knepigt när det inte går som hon vill, det kallas visst tävlingsinstinkt och är man nöjd när det inte gått bra då är man ju ingen tävlingsmänniska. Jag tror Charlotte Kalla också är arg och frustrerad när skidan inte gått tillräckligt fort och jag har sett hur svart hon är i synen då på intervju strax efter lopp. Så svälj du förtreten, säg ingenting, det går över! Lättare sagt än gjort, jag vet. Det viktiga är ju att inte hunden blir lidande och känner sig misslyckad men det tror jag inte. Hon skyller nog bara på sig själv...

skriven
#3: Birgitta Jacobsson

Det är klart roligare när det går bra men kul att vara med. Så duktiga dom är och du med som är med och hejar på dom. Ha en skön söndag.

skriven
#4: Sussi

Grattis till butiken. Jättekul. Hoppas det ramlar in många beställningar.
Kul att dag 2 gick bättre. Som sagt, inte rolig bilresa hem annars ;)

skriven
#5: marianne

Grattis till söndagens resultat.....jag känner så väl igen det där från min son som spelat hockey, humöret kan vända blixtsnabbt och efter vissa matcher önskade man att man inte suttit i samma bil hem, hihi
Håller tummarna för att du får bra rull med nya projektet.

Sv; det är svårt när hjärnan och hjärtat inte vill samarbeta, jag tyckte ju att jag kommit så långt i mitt eget, men så halkade jag tillbaka :( kanske för att jag är så in i bomben trött och tappar motståndet. Men jag kämpar vidare....

Kram

skriven
#6: gun

Det är inte lätt alla gånger att vara mamma....
Men vad kul att det blev en fin söndag med lyckad tävling och din start med nätbutik låter spännande. Håller tummarna att det går bra.
gun

skriven
#7: JUNITJEj

Grattis!
Svar; Vår förra hanhund var inte alls så här jobbig, när det fanns löptik i området. Det här problemet var jag inte alls förberedd på.

skriven
#8: Lotta

Det är säkert många känslor som kommer till ytan vid sådana tillfällen och till sin mamma är det lätt att låta de svalla. Men som tur var så kom det en söndag också, hur som så är dottern duktig och ser fantastisk ut tillsammans med era fyrbenta. Nu ska jag kolla in din sida :-)

Hörs!

skriven
#9: Marita

Tur det gick bra för husfridens skull,haha...det där känner man igen sen tidigare år...
Hon är duktig dottern och har energi som krävs
Kram o ha det gott♥

skriven
#10: Linda/Candygirl

Det går upp och det går ned.. tur stämningen hem i bilen blev bra i alla fall. :-)

skriven
#11: Linda/Candygirl

Det går upp och det går ned.. tur stämningen hem i bilen blev bra i alla fall. :-)

skriven
#12: Linda/Candygirl

Det går upp och det går ned.. tur stämningen hem i bilen blev bra i alla fall. :-)

skriven
#13: Erika

Så roligt med nätbutik!

skriven
#14: Heléna

Underbara bilder och framför allt den sista :D Ja, det är inte lätt när humöret åker upp och ner och det är sannerligen inte lätt att veta när man törs öppna munnen när det är sådana tillfällen. Kram <3

skriven

Kommentera inlägget här :