Snabbvända

Det blev en snabb vända till fastlandet under lördagen. Men det var det värt va, mamma?", sa min artonåring till mej när båten skulle lämna Nynäshamn. 
(null)
Då var de trötta som ni ser på bilden ovan. Värmen var näst intill outhärdlig under tävlingsdagen och den tär på orken. Men visst var det värt att att åka även om det blev en väldigt snabb vända! Värt det, flera gånger om, faktiskt. 
(null)
Som så ofta gjorde de sitt allra bästa. Det räckte till en andra plats med SM-pinne och Cert!!!!!
(null)
Det var Winstons tredje hopp Cert i hoppklass och då får man ett Hopp-Championat. Tjoho och hurrarop!! Så roligt och så fantastiskt duktiga de är! 
(null)
Hur firar man det? Jo, man drar i rallyfart till Ikea och shoppar solsängar. På bilden mäter vi och funderar på om vi får in dem i husbilen. 
(null)
Det fick vi! 
(null)
Sen drog vi till båten för hemfärd. Studentbalen hägrade och några timmar skulle vi sova innan det blev dags för håruppsättning. Men det berättar jag om i nästa inlägg. 

Kommentarer :

#1: Erika

Vilket superteam, de där två. Hälsa och gratta!

skriven
#2: Malin B

Ni är helt fantastiska! 🙂
Att göra sitt bästa är verkligen bäst och allra bäst när det ger framgång.
Tur att ni hade bra ögonmått.
Hoppas ni får njuta lite i solsängarna efter allt ståhej när det är klart/firat. 🌼

skriven
#3: emma

vilken fin hund!

skriven
#4: Linda/candygirl

Grattis.

skriven
#5: gun

Grattis och vilken söt hund. Det gick undan förstår jag och hinna med att handla på Ikea är inte det lättaste ibland bland allt folk. Hoppas ni fick några timmars sömn innan balen och håruppsättningen.
gun

skriven
#6: Gittan

Det låter som en hektisk dag och stort grattis till dom. Härligt att det går så bra. Det var olidligt varmt här också tidigare men nu är det skönare ( enligt mig) Ha det bra.

skriven
#7: Lotta

Grattis! Så kul! Är så glad för eran skull. Det är så roligt när allt faller på plats. Visst är det skönt med bobil, Eddie har lite svårt att koppla av om vägarna är allt för skumpiga. men han får helt enkelt vänja sig.
Lycka till med bal, frisyr och allt annat ni grejar med nu :-)

skriven
#8: mammakero

Ett jättegrattis till de båda tävlande! Och till dej som får vara med när det händer!

skriven

Kommentera inlägget här :