Två veckor har gått

Semestern varade bara två veckor för min del. Nu har jag bokat halva dagar ett par veckor framåt. Halvsemester så att säga. På så sett blir det lite lagom att skola in Chill i vårt vardagsliv. Maken har semester och finns tillhands för honom men nu börjar det verkliga livet för den lille. Maken och Lilla H kommer inte sitta hemma och passa honom så som jag gjort i två veckor. 
(null)
Han tar för sig den där Chill! Men nu börjar vardagen. 

Kommentarer :

#1: Malin B

En fungerande vardag är viktigt för det är ju mest vardag i livet...
I dag såg jag en ”Winston” på stan och jag var bara tvungen att snabbt kika om jag kände igen ägaren! 😉 Men det var ju inte du eller din tös som höll i kopplet. Tänkte på er iallafall! 🙂

skriven
#2: Lotta

Så mysigt med en sovande valp, förstår att när han väl är vaken är det fullt upp. Skönt att du kan styra dina arbetstider, så det passar nu i början av valptiden.

:-)

skriven
#3: Gunnel

Vilken liten goding! Snart fyller han nog upp sängen lite mer. Kram

skriven
#4: Malin B

Solen når aldrig min trappa. I denna värme uppskattar jag det! 🙂 Jag skulle bli jätte glad om du kom och slog dig ner där med mig!!!

skriven
#5: Paula

Hälledudanes va söt han är, och bädden är stor som ett hav...för tillfället. Roligt att fota samma bädd ibland, gör det, så ser man skillnaden. typ en gång i månaden?
Härligt ändå att du kan ta en mjukstart med jobbet i synnerhet i värmen som råder. Här görs inga knop alls, jag mår skit, fysiskt illa, ingen huvudvärk men ett stramt band runt pannan o värre yrsel än vanligt. Men det går över..

skriven
#6: gun

Vilken sötnos som ligger där och har det bra.
Snart ska också jag tillbaka till verkligheten i denna värme.
Fasar om det inte blir svalare väder för vi har det för varmt nu.
gun

skriven
#7: Gittan

Men så söt och vad liten. Visst är det viktigt att komma in i vardagen för den lilla. Han har väl dom andra killarna som visar honom vad som är rätt och fel. skönt att du kan styra dina tider nu också.

skriven
#8: torres

Men så söööt <3

skriven
#9: mammakero

Vad mysigt du har haft det i två veckor! Umgås med en sådan sötnos är lätt!

skriven

Kommentera inlägget här :