Jag har gått i mål

Sista arbetsdagen innan semestern brukar vara något extra men den känslan uteblev för mej iår. Jag ska bara ha två veckor helt ledig sen ska jag vara halvt valpledig och jobba halva dagar. Alltså har jag gått i mål och nu väntar semester, typ. På måndag åker vi till Skåne och hämtar hem honom. 
(null)
Under midsommarhelgen blev det en helomvändning när det gäller namnet. Det är konstigt med hundnamn. De ska liksom stämma med individen. Vi hade ju enats om att han skulle kallas Speedy men när vi träffade honom, 5 veckor gammal, så va det liksom ingen Speedy. Både jag och artonåringen kände så. Men under Midsommarhelgen kom artonåringens klubbkompis med namnet. Klart han ska heta Churtchill när vi redan har en Winston! Sen får han smeknamnet Chill!!
(null)
Vi börjar färden över den blöta E4:an tidigt på måndag och hoppas på att sladda in på gården i Sjöbo innan kvällen. 
Andra som åkte över den blöta E4:an efter midsommar, var valpköpare från Winstons kennel. Kennel Sobelkusten hade sin årliga Kennelträff med aktiviteter och Kennelmästerskap i två dagar.
(null)
 Gissa vem som vann Kennelmästerskapet i agility? Ja, det gjorde dom!!
(null)
Stor prisutdelning under middagen som serveras i parets verkstad som förvandlas till festlokal så att alla får plats. Grillat lamm och massor av gott! Jag är så glad att jag får vara med på ett hörn. Sen fick jag träffa Chills pappa, Casper som är en Sobelkustare och pappans mamma, Money som kom ner till ön och också är en Sobelkustare. Den här kenneln har massor av proffsiga agilityhundar. Många av dem fortsatte direkt till Sundsvall för att tävla i SM. Att ha träffat min valps ättlingar betyder mycket för mej. Jag har ju träffat mamma Malva också och hon är så trevlig och stabil. Kenneln heter Kennel Tribusas.

Kommentarer :

#1: Erika

Kör försiktigt imorgon! Ser fram emot valprapport :-) .

skriven
#2: Anonym

Vad spännande att få åka och hämta hem en valp... ska bli kul att få följa äventyret. Ta det lugnt på vägarna det är många nu som kör som galningar.. fint namn valpen fick. Gun

skriven
#3: Lotta

Grattis! Vad kul att duktiga dottern vann, det har hon förtjänat. Så mysigt att du snart får hem din valp. Ska bli så kul att följa er. Visst är det trevligt när man får förmånen att träffa valpens ättlingar. Vilket fint namn!
Kör försiktigt!

Kram

skriven
#4: Paula

Dotterns smil säger det mesta, inga kommentarer behövs! Chill! Vilket kul namn att ropa inkallning på! Och lätt att lystra till, mina valpgener dräglar, men det skiter jag i, jag ska ha en hund i min egen ålder, basta!

skriven
#5: Malin B

Å, bara åhhhh!!! Så mycket kul och bra. Jag blir så glad jag också.
Grattis till tösen och hunden!
Så njuter jag av nyförvärvet. Kul att få ha träffat hans pappa också.

skriven

Kommentera inlägget här :