Åka ryggsäck på magen

  (null)
Alla mina hundar har åkt ryggsäck när de är små. Det är ett jättebra sätt att socialisera dem. De får se massor, hänga med på promenaderna men utan att motionera. 
(null)
Bilar, motorcyklar, löpare, cyklister, pratande grannar, skog och andra hundar. Det var ett litet axplock från de senaste turerna som Chill fått hänga med på. 
(null)
Ryggsäcken bär jag på magen den första tiden och sen när valpen blir lite större för jag över den på ryggen. Jag sätter på den sele och sätter fast kopplet så att den inte får för sig att rymma ur och ramla ur. 
(null)
Väskan ska ha dragkedja som går att stänga från två håll och så tillverkar jag ett snöre mellan stropparna så att jag lätt han dra upp båda sidorna på väskan samtidigt. En liten lucka längst upp eller på ena sidan lämnas öppen där valpen sitter och tittar ut. 
(null)
Det finna att köpa dyra handväskor men en ryggsäck från Ikea funkar utmärkt för mej. En hård skiva i botten och en mjuk handduk blir perfekt för att sitta på. På den här finns modellen finns ett extra fack framtill. Där la jag en kylklamp i morse. Då blev det inte så varmt i väskan. Man får se upp bara, så det inte blir för kallt. 

Kommentarer :

#1: Malin B

Så fiffigt! 👍 Vilken lycka att ha en valp på magen. 💕

skriven
#2: Linda/Candygirl

Men så gulligt. och vad bra att få vara med hela tiden. Min mamma hade vår hund i cykelkorgen. det älskade han.

skriven
#3: Erika

När Selma var valp köpte jag en jätteflott specialryggsäck för hund. Jag orkade bära henne i den de första två veckorna, typ :-D !! Shelties går nog att kånka på betydligt längre. (Och inte har du varit korkad och ruinerat dig på en märkvärdig ryggsäck heller, hihi.)

skriven
#4: gun

Oj, så gullig han är. Förstår att du är lycklig att fått hem honom nu. Oskarshamn har du varit i såg jag också:).. min ena stad. Va smart med väskan/ryggsäcken.
gun

skriven
#5: Paula

Som vanligt så har du kloka och bra förslag till hundarna. Hade aldrig kommit på att ta med valpen på detta sätt i det sociala livet. O söt som attan, han får väl uppmärksamhet när ni är ute o socialiserar er?

skriven
#6: mammakero

Det är nog rätt lätt att socialiseras med många människor då man sitter i ögonhöjd på vuxna människor och i säkerhet för allt annat! Gissar att de ni möter ute bara måste stanna och prata och inte bara för att han är så söt, utan för det ser så coolt ut med ett sött huvud utstickande ur en ryggsäck på magen!! HAHA!!

skriven
#7: Lotta

Vilken bra ide! Den ska jag verkligen använda mig av ifall det blir valp i framtiden. Perfekt att flytta bak den på ryggen då valpen blir större. Så söt han är! Han ser ut att trivas i sin lilla säck.

skriven

Kommentera inlägget här :