Skiner solen på er?

(null)
Så blev det helg igen! Januari är snart slut och februari är kort och effektiv som den brukar. Alltså är det snart Mars! Hörni, våren är inom räckhåll. 
(null)
Jag vet att mina Norrländska läsare har långt till våren men ljuset kommer iallafall tillbaka, även om det tar tid för snön att smälta där uppe. 
(null)
Idag tittar solen fram här hos mej, åtminstone mellan varven. Man får passa på att njuta. Hoppas ni också får lite ljusstrålar på er? 


Kommentarer :

#1: Linda/Candygirl

Jamen vårvinter får vi ju. Det längtar vi till. massor med snö - men så lös så det är nog svårt att fixa bra skidspår. Men om solen nu börjar göra sitt så faller väl snön ihop och blir lite stadigare... för ut på isen vill jag minsann...

skriven
#2: Paula

Ja ljuset är det absolut viktigaste, tanken att slippa pannlampan när man går ut klockan fem lockar kan jag säga. Tack o lov för snön för den hjälper mot mörkret faktiskt. Efter värmen i slutet av veckan har vi fått ny snö igen så nu är träden och skogen vit o vacker. Ha en fin ny vecka

skriven
#3: Marita

Ja bara vi har betat av Februari kommer det kännas bättre, och ljuset har vi redan börjat återse.
Kram♥

skriven
#4: Kia

Nä, ingen sol här inte...
Över en natt var snön borta här och jag trodde vi skulle få en sjö på gräsmattan men konstigt nog har det runnit undan himla bra. Bara en liten pöl. Vore bra om det antingen torka upp helt eller fryser så det inte blir så upptrampat och lerigt.

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

skriven
#5: Erika

Låt oss hoppas på lite krispiga februaridagar (gärna strax under nollan så att hundarna inte blir så smutsiga) med allt mer LJUS! Det behöver vi alla.

skriven
#6: Malin B

Jag blir lika salig varje år när ljuset återvänder. När det sedan blir sol blir allt lättare.

skriven

Kommentera inlägget här :