Julen åkte ut

Jag brukar låta julen stanna kvar till Knut. Men i år åkte den ut redan i Trettonhelgen. Eller, den började åka ut då, sen tog jag lite var dag under veckan. Nu återstår att stuva in allt i garderoben där vi förvara allt som inte ska fram så ofta. 
(null)
Det blev så i år, för att jag och artonåringen har åkt iväg den här helgen. Tävling i Söderköping är det som står på schemat. 
(null)
Jag brukar faktiskt sörja lite när julen ska packas ihop men i år bekom det mig inte det minsta. Jag gladdes i stället åt att hitta mina kära hundar i kartongerna och få ta fram dem igen. 
(null)
Jag har några stycken. Den här har jag fått av en vän och den ligger mig varmt om hjärtat.
(null)
Men hemma är hemma och idag, lördag, befinner vi oss i Söderköping. Med på turen har vi en extra hund. Winstons mamma Flow fick följa med oss då planerna ändrades för hennes förare. Visst är de lika? 

Kommentarer :

#1: Paula

Jaa, visst är dom lika! Men vet du, jag har tappat bort mina isbjörnar! Jag hade två isbjörnar, mamma och barn, som stod på fönsterbrädan. Plockade bort dem i somras då jag tyckte de blev för varmt för dem där, men nu hittar jag dem inte! Trodde jag lagt dem bland julgrejerna men icke! Buhuuu...

skriven
#2: By Blixtra

Så fina hundar och de verkar ha det mysigt i sängen. :-)

skriven
#3: Erika

Åh, vilka vackra shelties! Mycket lika.

skriven
#4: JUNITJEJ

Vilka fina hundar!

skriven
#5: Malin B

Ser jag dubbelt blev min första tanke! Två jätte fina vovvar!

skriven
#6: mammakero

De var verkligen lika! Fina gener verkligen!
Även jag tyckte att det var skönt att få bort julgrejerna innan den 13e januari! Konstigt nog.

skriven
#7: Lotta

Jag samlade på hundar en gång i tiden! Just en sådan du visar har jag inte, den var mycket fin. Förstår att du inte saknar dina tomtar. Undrar ifall jag någon gång i framtiden kommer att ha min samling framme igen, 147 hundar i alla möjliga och omöjliga utförande och material tar sin plats.

Ha det gott!

skriven
#8: Linda

Jag älskar verkligen julen. Och jag tycker det är så mysigt att ta bort den direkt julen varit. Det vill säga före nyår. haha...

skriven

Kommentera inlägget här :