Dagar som blir omärkta

(null)
För några år sen, nej, jag får nog börja om. Det var inte några år sen, det var många år sen. Ändå käns det inte så länge sen, men jag vet är det ligger många år tillbaka. 
Jag var slut i kropp och sinne. Hade gått i väggen med buller och bång. Min terrapeft sa att jag skjutit väggen framför mig innan jag slutligen fått den att rasa. 
Det var inte bara väggen som rasade utan ganska mycket i min omgivning. Jag slutade som instruktör, slutade tävla med min hund Puma, jag slutade ha roligt och ett helt år passerade obemärkt. Jag vet inte vad jag gjorde det året. Det försvann?!
Därför försöker jag att märka alla mina dagar nu för tiden. Sätta ett märke på dem. Det kan vara en händelse, en gåva, ett samtal. Något som jag fäster i minnet ihop med dagen. 
(null)
Jag antecknar inte dagarna och jag begär inte att jag ska minnas allt men på något sett får dagarna en mening. I torsdags fick jag en "vackraste-veteran-grattis-blomma" av söta C. Blomman är underbart vacker men pratstunden och semlan är det som jag fäste med en postitlapp i minnet. 
(null)
Det jag inte vågade säga till henne var att familjen fått ännu en framgång. Alltså, hur många fina framgångar klarar man innan man blir mallig? 
Sveriges hundungdom meddelade artonåringen att hon blivit "Årets hundungdom" i agility i sin storleksklass, medium. 
Det firade vi i lördags! 
(null)
De här två alltså! Så roligt och mammahjärtat sänder många, många grattiskramar. 
Bilden är från hösten 2017 

Kommentarer :

#1: Erika

Så klokt. Man vill inte att dagarna bara ska försvinna utan spår. Plötsligt har det gått 5, 10 år och man undrar var tiden och livet tog vägen.

Och stort grattis till dottern!

skriven
#2: Malin B

Å, vad kul med både de unga och veteranernas framgångar!
Du är klok också, att njuta av stunden och bevara minnet.

skriven
#3: mammakero

Tycker du har funnit en bra metod att trä upp dagarna på minnets halsband! Fint att hitta metoder som funkar. Jag tar bilder, försöker med att ta en bild per dag. Denna vecka däremot har jag inte tagit en enda verklig bild, men flera i minnet.
Vad roligt över utmärkelsen!

skriven
#4: Marita

Grattis till dottern, klart att mamma hjärtat sväller av stolthet.
Det är inte det lättaste att komma tillbaka efter att ha gått in i väggen. Men förhoppningsvis blir man klokare och mer rädd om sig..
Jag skriver dagbok och har så gjort i många år. Inte många rader men det viktigaste som händer. Ibland går jag tillbaka och läser och minns....
Kramar♥

skriven
#5: Sussi

Aj då. Den där nedrans väggen står i vägen för allt för många nu för tiden. Jag var nära men lyckades väja när jag fick nytt jobb för 4 år sen. Skönt att du mår bättre men en sak man får lära sig efteråt är att lyssna på kroppen. Inte ignorera den som man gjort allt för länge..
Grattis till 18 åringen. Superkul :)

skriven
#6: Lotta

Grattis till dottern och till den glada och stolta mamman. Njut av det goda och sträck på dig du får vara hur mallig du vill. Jag glädjas med dig och även om vi inte träffats så tycker jag det är oerhört kul med era framgångar. Det är du/ni väl värda.

Många kramar!

skriven
#7: Paula

Jag tycker du ska vara mallig, hur mallig som helst! Om man inte får/kan glädjas åt framgångar i familjen, vad är livet värt då? Men, man behöver inte skrävla om det, eller låta påskina att man tycker andra är sämre.
Jag har varit fastklistrad i den så berömda väggen två gånger så jag förstår precis vad du snackar om. Livet omvärderas. Jag klarade inte av att läsa, se på tv, lyssna på musik. Jag bara satt o stirrade i väggen eller var ute med hunden i skogen. Inte är jag samma person som innan, det blir man aldrig. Men man kommer till insikt, det gör man. Fortsätt glädjas åt duktig dotter och åt dina egna framgångar. Det är du värd

skriven
#8: Maria

Grattis!!! Vi måste få vara stolta över våra barn och framgångarna precis som de goda stunderna i livet gäller att njuta av. Att sätta en post it lapp på dom att ha i minnet är en bra ide men tänk att man ska behöva genomgå detta elände för att komma på det. Det har jag aldrig förstått. Kram till dig!

skriven
#9: Gittan

Härligt, klart att du ska vara stolt. Barnen är ju det bästa vi har och SÅ kul när dom lyckas. Ni är så duktiga med era hundar och dom är så fina. Grattis till dottern, ta hand om dig och trevlig helg på er.

skriven
#10: Linda/Candygirl

Men vad kul. Där fick du verkligen något att sätta på en postitlapp i minnet. KUL!

skriven
#11: Camilla

Så fina!

skriven
#12: Kia

Vad bra det går för er!!
Grattis till hundungdom och grattis till veteranen!! Vilken JÄTTE rosett ni fick!! Jätte kul!

Våra små har redan blivit 1 vecka. Går så fort och till helgen kommer förhoppningsvis nästa kull.
Ha en toppen vecka!
Kram Kia

skriven

Kommentera inlägget här :