Årets sista resa

Vi har besökt Stockholm Hundmässa många gånger förut, men det var ändå lika spännande att få resa dit i år igen. De senaste åren har jag inte tävlat själv utan varit sällskapsdam, mamma och stöttande pelare åt nittonåringen. 
 
(null)

I år arrangerades det inte heller någon agilitytävling på Hundmässa. Det är för arbetsamt att lägga matta och arbetsinsatserna blir tuffa när ideella klubbar får jobba häcken av sig, rent ut sagt! 

(null)

Winston och nittonåringen såg till att komma till mässan på annat sätt än genom Agilityn. De har nämligen kvalat till agria cup i både Rallylydnad och Freestyle. 

(null)

I Rallylydnaden tävlar de i nästa högsta klassen och i Freestyle tävlar de i klass 1. 

(null)

Nu kommer det svåra. Jag vill ju inte skryta. Men sanningen är att de där två är helt fantastiska. De placerade sig som trea i Rallyn på lördagen och tog hem segern på söndagen. 

(null)

Det är verkligen helt overkligt! 
Straffet man får ta när man vinner och är framgångsrik som ungdom, är att bära priser. Oj va priser hon fick! 
(null)

Agria Rallylydnad- och Freestyle cup är en ungdoms cup där ungdomarna får kvala under året. De vill lyfta fram de unga och uppmuntra till tävlingar med sin hund och det största priset består av ett resebidrag till kommande tävlingar eller kurser. Tjoho! Tror ni det passar vår nittonåring eller? Hon kommer inte få några problem med att lösa in checkarna. 

(null)


Kommentarer :

#1: Gittan

Grattis till din vackra dotter, ge henne en kram. Hon är verkligen skicklig!

skriven
#2: mammakero

Klart som korvspad att du stolt och gärna berättar om framgångarna! Skulle oxå ha svårt att inte berätta. Så grattis till dottern och Winston! Men oxå grattis till "teamet" bakom - dvs du! Bra jobbat!

skriven
#3: gun

Ett stort grattis till dottern.... och vad kul för henne.
Men jag tror nog du med finns i bakgrunden och kan känna dig stolt. Men då missade ni Medeltida jul inne i Visby??
gun

skriven
#4: Anonym

Grattis till er, så kul. Klart du är stolt till det. 👍😄

skriven
#5: Erika

Vilken fantastisk helg för er! Så himla kul. Det är inte skryt att glatt berätta om framgångar och man ska inte glömma att det ligger mycket jobb bakom. Jag ser fram emot att följa det fina ekipaget framöver 🙂!!

skriven
#6: Malin B

Delad glädje är dubbel glädje och jag delar detta så gärna med er! Jätte roligt när all träning ger så fint resultat.
Jätte grattis till er alla! 🏆

skriven
#7: Linda

Men så roligt. GRATTIS. Vilken julklapp (i förväg)

skriven
#8: mammakero

Å vad tråkigt att ni inte kommer iväg på er skidresa, det brukar ni ju göra och verkar vara ett perfekt sätt att fira jul på. Vet oxå att det är omöjligt i den rådande situationen och att det bästa ni kan göra, är att göra det bästa ni kan för att få in ljus och frid i era sinnen. Hur svårt det än känns. När vi skulle ha åkt till fjällen förra året och det blev inställt, kändes det så trist. Sen fick jag även veta att jag skulle fira julen helt själv, vilket först kändes som gud glömt mej. Nu blev det en konstig, men ändå bra jul. I år hade vi hoppats på att maken skulle må bättre och så skulle vi åkt i år i stället. Nu är det inte ens möjligt att åka. Jag orkar inte köra bil i så många timmar som det tar (9 timmar). Så nu är det med jul i fjällen, som med sommarstugan, ett avslutat kapitel. Vi får försöka hitta något annat mysigt att fira på.
Tycker att du gör helt rätt i att strunta i att göra jobbiga saker.
Gör sådant du gillar och strunta i resten! Jag gör julkort för att jag gillar att pyssla, annars skulle jag heller ha struntat i det för flera år sedan jag med!
Kram till dej du fina vän och ta hand om dej själv! Vi mammor i blåsväder behöver stöd och medkänsla, men mest av allt egentid emellanåt.

skriven

Kommentera inlägget här :