Utan enhet

Tre dagars tävling tog slut. Fredag bestod av Senior Handling med Benji och Freestyle med Winston. Nej, självklart är det inte jag som tävlar utan artonåringen. Hundungdoms SM heter arrangemanget och det hela utspelade sig i Gävle. 
(null)
 
....................................................
 
Så här långt kom jag på inlägget innan min mobil slocknade. Grrrrrr! 
Min ganska nya, där jag har allt. Företag, bilder, ja ni vet,allt! Jag blev halvt handikappad ett par dagar innan jag fick igång det mesta på andra enheter. 
 
 Några fler bilder får ni inte från USM nu, för luren är på garant-lagning Och bilderna kommer jag inte åt då ligger i molnet. Men där ligger de säkert och i tryggt förvar tills luren är klar. 
 
Men hur gick det då? Svaret är "jättebra!" 
Winton, han som är bäst, han sprang dock bort sig i första agilityloppet. Så var den sagan slut. Men kvällen innan hade han debuterat i Freestyle. Ni vet, när man dansar med hundar till musik. Där knep han och artonåringen ett brons!! 
Brons blev det också för Benji och artonåringen i Seniorhandling. Att tävla i att visa hund. De var sju från början och tre kvar på pallen. 
Winton tävlade i en gren till, rallylydnad. Han har gått upp i avanceradklass som är den näst högstaklassen. Alltså den hunden och hans fnominala förare!!!!!! GULD!! Tjoho Och tårta! Vi trodde verkligen inte våra ögon. För den mer insatta berättar jag att det blev 99p. 100 är max. 
 
Sen var det dags för gamla Nike som skulle få springa sitt femte och sista USM. Han är över 9år och älskar att springa agility. Men det är tungt efter ett tag och vi märker att han är väldigt trött efter en tävlingsdag, med all rätt. 
Efter första loppet låg han tvåa. Det var bara ett fåtal som tagit sig igenom första loppet och resultatet räknas ihop av två lopp. Gissa vem som vann? Jag behöver inte berätta va? Den Engelska Springer Spanieln slutar sin agilitykarriär på topp men ett USM-Guld i XL kl 2. 
 
Nu skulle ni ju få se bilden på prisberget men det får vänta. Två Guld och två Brons alltså. Kan det bli bättre? 
 

Kommentarer :

#1: Linda/Candygirl

Vilken samling. GRATTIS. Vad duktiga dom är.

Trist med telefonen. Men bra att det går på garantin i alla fall.

skriven
#2: JUNITJEJ

Heja! GRATTIS!

skriven
#3: Marianne

Men GRATTIS!!! Vilken helg...så roligt att det gått så Grattis och extra roligt för gammelgubben som kliver av banan på topp, fantastiskt.
Men så surt när tekniken strular, bläää

Hundpromenader är väl träning nog?! Man gör det som man mår bra av och trivs med....hade jag haft kvar min Leo, skulle det nog vara övervägande promenader och rätt dåligt med styrketräningen.

skriven
#4: Birgitta Jacobsson

Grattis, så kul att det gick så bra. Tråkigt med mobilen men det fixar sig väl då. Bilder kanske kommer sedan. Så duktiga ni är alla, vilket team. Ha en skön söndag. Kram

skriven
#5: gun

Grattis, dom är ju jätte duktiga och föraren med.
Mobiler dom lever sitt eget liv:)... ska bli kul att få se lite bilder framöver.
gun

skriven
#6: mammakero

Så himla roligt!! Vad duktiga hundar och proffsig handler du har!
Fy för den lede, att ha mobiltrubbel är det värsta störningen i vardagen! ALLT har man ju i telefonen!

skriven
#7: Sussi

Läser ditt inlägg med ett stort leende på läpparna. Inte för att din telefon är på lagning ;) Men för att jag blir så himla glad över era framgångar. Fy f-n vad ni är bra!! Grattis till alla framgångar. Och herregud, att få avsluta sin karriär med en vinst. Imponerande :)

skriven
#8: Paula

Här verkar allt vara på topp, utom den så livsviktiga mobilen! Attans, men grattis till dottern och hundar och alla fantastiska gener hon ärvt av sin mor! För visst är det väl så? Freestyle vill jag se här på bloggen, så häftigt! Finns det någon hundsport ni inte prövat på? Och senioren, nioåringen, otroligt imponerande. Nu kan ni yvas ett tag och käka tårta.

skriven
#9: Malin B

Junior. Då var jag ju SÄKER på att DU deltog! 😉 Vi som är ganska jämngamla. 🤗
Vilka upplevelser ni får dela. Helt underbart. Delad glädje är dubbel glädje, jag är glad jag också. Grattis till duktig tjej och hundar! 💐

skriven

Kommentera inlägget här :