Tjoho så glad man blir


Äntligen! Jag fick tillbaka min bästa mobil. Eller rättare sagt så fick jag en annan, utbytt alltså. Men så skönt det var att äntligen kunna göra livet till det normala. 

Det är först när mobilen gick sönder som jag insåg hur beroende jag är av den. Jag har allt, allt, i den. Nu är den tillbaka i min hand och livet kan gå vidare. 
(null)
Den femte årstiden har börjat på Gotland. Milda sköna dagar med hög luft. Det har regnat en del och Chill har upptäckt att det är behagligt att gräva i jorden. Myyysigt! 
(null)
Jag har ju lovat bilder från Gävle och Hund-USM. Bilden ovan är från dagen då vi besökte en djurpark i närheten. Chill chillade lite i kärran. Vi har alltid låtit våra valpar hänga med på det mesta och om man bara låter bli att krångla till det, funkar det för det mesta. 
(null)
Prisutdelningen blrjade med "Årets Hundungdomar2017" Där vår artonåringen blev just Årets hundungdom i agility M.
(null)
Här är hela gänget från Sveriges alla hörn och de representerar olika hundsporter som Lydnad, spår, sök, rapport, ipo, rally osv. 
(null)

(null)

(null)

(null)

Seniorhandling med Benji - Brons
Rallylydnad avancerad med Winston - Guld
Agility L klass 2 med Nike - Guld
Freestyle klass 1 med Winston - Brons

(null)
Lång prisutdelning och en trött pappa. 
(null)
Sen var det bara att packa in prisskörden och ratta mot Gotland igen. 

Kommentarer :

#1: Malin B

Skönt när allt är normalt igen!!!
Wow, vilken prissamling. 🏆

skriven
#2: Birgitta Jacobsson

Så duktiga ni är och vilka härliga priser. Visst är man beroende av mobilen och som du säger man tänker nog inte på det förrän den är borta.
Ha en skön helg.

skriven
#3: Paula

Härligt att få åka vagn och vara med! Och så fina bilder från prisutdelningarna, pappa får allt hänga med till slutet, sova får man en annan gång!
Jag har Blinkas syster på kollo några dagar o det fungerar jättebra, förutom när jag hittar svamp på promenaderna! Då är vi alltså nära byn på cykelleder eller gångvägar där jag inte låter hundarna gå lösa så här års när det ännu är många turister som kommer cyklande. Att då ha två koppel när man med en svampkniv försiktigt ska plocka upp svampar och lägga över i en påse är inte det lättaste. Men nu surrar svamptorken så mysigt i köket och sprider väldofter i huset. Ha en skön söndag

skriven
#4: mammakero

Helt fantastiskt vilken familj ni har! Är så glad för er skull!
Är oxå så otroligt tacksam för att du är min vän, trots att vi aldrig träffats, så är du mej så kär. Tack för att du finns här och är den bästa vän jag vet! Kärlek till dej! <3<3<3

skriven
#5: Lotta

Grattis till fina priser och till en grymt duktig dotter som kämpar på. Så roligt! Visst är det bra när valpen får hänga med, Eddie har också fått hänga med över allt.

Har ni också härligt väder fortfarande?

skriven
#6: mammakero

Ni såg ut att ha tur med vädret och att alla verkade ha roligt på sitt sätt! Härligt att ha med Chill och han får lära sej allt han kommer att behöva i mjuk takt.
Visst kommer livet åter med mobilen i handen, för hjälp vad man är handikappad utan mobil!

skriven
#7: Gunnel

Grattis till alla priserna! Så mysigt det ser ut där i vagnen.

skriven
#8: Marianne

WOW! Grattis, vilken helg...duktiga ekiläge (säger man så?)
Klart man ska ta med sina valpar överallt där man får, det är väl det som ger de trevligaste, tryggaste och lugnaste hundarna?!

Det är inte klokt egentligen hur beroende man är av sin mobil....

skriven
#9: Erika

Onödigt söt liten Chill! Och vilken superduktig dotter du har. Mycket imponerande!

skriven
#10: gun

Visst är man beroende av mobilen.....
Grattis till alla fina priser som ni fick och chill tycks mysa i kärran.
Kram gun

skriven
#11: Linda

Oj oj oj så härligt många priser. Det går bra nu! Och grattis till att du fått tillbaka din lur. Den behövs verklgen, till mycket. Det trodde man inte för några år sedan!

skriven

Kommentera inlägget här :