En otrolig Freestyleuppvisning

Medans jag tåligt (eller inte) väntar på min mobiltelefon som är på lagning, tänkte jag bjuda på en Oooootrolig freesyleshow som man kunde se på Crufts 2017. En världsmästare utan dess like. Programmet är enastående och känslosamt. 
I helgen som kommer ska jag och artonåringen åka över Östersjön för en freestyltävling. En "riktig" och den första. Det där på USM var liksom bara ett prov mest för skoj skull. Nu vet hon att programmet hon har, duger och nu ska det tävlas. Vi har hjälpts åt lite för att ändra vissa bitar och jag hoppas att hon kan våga lägga ut en film så att jag kan länka hit. Men så länge.....ta er tid att se på den här filmen. Jag både skrattar och gråter. 
 
Kan tillägga att det här är högsta klassen och internationellt. I Sverige får man inte ha trick som kan skada eller utsätta hunden för fara. Man får inte usätta den för skadliga hopp eller överbelastning på bakbenen. 
 
 

Kommentarer :

#1: Marianne

En fantastisk uppvisning, jag har sett den på fb, men blir lika tagen nu dom då.

Lycka till i helgen :)
Hoppas du får tillbaka din telefon i fint skick snart,

skriven
#2: Malin B

Men så häftigt! Vilket samspel. Undrar jag hur många timmars träning som ligger bakom detta?
Hoppas vi får se ER sedan.

Inget är som väntans tider! 😉

skriven
#3: Anonym

Jag bara säger wow vilken uppvisning😀. Lycka till i helgen och hoppas ni visar upp en film. Gun

skriven
#4: Anonym

Jag bara säger wow vilken uppvisning😀. Lycka till i helgen och hoppas ni visar upp en film. Gun

skriven
#5: Gunnel

Vilken fantastiska uppvisning. Jag har aldrig sett något sådant tidigare. Ska bli kul och höra hur det gick för er. Kram

skriven
#6: mammakero

Vilken fantastiskt fin uppvisning! Både skrattade och hade en tår i ögonvrån...

skriven
#7: Bosse Lidén

Det där var en show som heter duga. Tack för den.
Hoppas det gick bra i helgen.

skriven
#8: Lotta

Visst är den underbar, jag har sett den förut men kan se den hur många gånger som. Fattar inte hur det är möjligt att lära in alla momenten. Skulle vara roligt att testa med min lille hoppare. Just nu så tränar vi stadga. Han som varit så duktig, helt plötsligt så ska han både beta gräs och lägga sig på rygg. Nu backar vi och börjar om från ruta ett 🙈. Jag märker att det är mycket annat i unghundshuvudet nu bland alla löptikar än matte och träning. Hur som så är han grymt duktig på mycket annat. Hoppas på att få se en film med dottern och hund framöver. Håller tummarna för er.
Kram

skriven

Kommentera inlägget här :