Äventyr efter äventyr

Jag och nittonåringen har varit iväg på nya äventy, igen! Den här gången körde vi långt. Ända till Tidaholm. Jag hade med mig massor av hundsaker som jag riggade upp i en paliljong och sålde. Förena nytta med nöje, så att säga. 
(null)
När vi kom sent i fredagskväll ville de att jag skulle ställa bobilen längs gaveln på deras klubbstuga. Det de inte sa, var att de för ett år sen la ny jord där och att det hade regnat något kopiöst det senaste dygnet. Bobilen sjönk och där satt vi fast. Tack för den!
(null)
Agilityfolk är bra folk. Det grävdes och det fixades. Tillslut kom det fram en 4w jeep. Vart är bogserkroken på en husbil? "Ingen som vet, ingen som vet."
Många campare blev tillfrågade. Alla lika ovetande och alla såg ut som frågetecken. Men så.... en ensam dam i sin husbil men en hel drös hundar visste. Kvinnor kan! (Ibland) Under passagerarsätet finns ett bogser kitt. Kroken skruvas i ett hål och jeepen drar upp oss. 
Sen vägrade jag att stå på gräsmattan och gjorde mig en egen vipp-parkering intill prispallen. Jag sålde massor av saker under helgen. 
Tävlande då? 
För två veckor sen stod nittonåringen 3 gånger på pallen av fyra möjliga. Den här helgen blev det tvärtom. En SM-pinne fixade de med en 3:e placering. De andra 3 loppen vill de inte prata om. 
(null)
Kommentarer :

#1: Linda

Vilken tur ni kom lös tillslut. Så dumt ställe att bli hänvisad att parkerad på. Och pallplats är väl jättebra ju?!

skriven
#2: Erika

Vilken dramatik! Tur att det finns så ¨många snälla, hjälpsamma människor! Och härligt att du fick mycket sålt.

Väldigt otäcka små shelties ni har … Hehe! (Onödigt söta, om du frågar mig!)

skriven
#3: Malin B

I nöden prövas vännen! Jag gillar när folk verkligen finns där då de behövs som bäst.
Vilka äventyr ni är ute på. Grattis till pallplatsen och du, jag tror minsann den yngste växer så det knakar. Jätte fin vovve precis som de andra i din familj. 💕

skriven
#4: Marianne

Men hur kunde de anvisa den platsen? De måste haft dålig koll på sina ytor. Tur det fanns rådiga människor på plats ;)
Grattis till pallplatsen, man kan ju inte vara på topp jämt, och en vinst är väl glädjande nog?!
Så söt den lilla är <3

skriven
#5: gun

Kvinnor kan:)!!! Grattis till en pallplats och vad kul att du hade full fart på försäljningen. Har varit över på din ö och har kommit på att GPS: en inte är att lita på... innanför murarna i en gränd uppförsbacke kom jag visslande med bilen och svänga.....ja det var en historia det!!! Kram gun

skriven
#6: Gittan

Grattis till vinsten och tur att ni kom loss då. Trevlig helg när den kommer.

skriven
#7: Gittan

Grattis till vinsten och tur att ni kom loss då. Trevlig helg när den kommer.

skriven
#8: Sussi

Men så hemskt att fastna. Tur det fanns många som kunde hjälpa till. Förstår att du blev lite irriterad på att de inte sa till..
Trist att det inte gick allt för bra för 19 åringen men kul att du fick en massa sålt

skriven
#9: lotta

Grattis till en pallplats! Så roligt att du fick mycket sålt, inte lika kul att bli fast med bobilen. Vi var lite rädda för det då vi var i Eskilstuna på veteranmarknad eftersom de hade regnat stora mängder innan. men det var inga problem, hade det varit nysått så hade nog vi också behövt hjälp.
Trevlig Söndag!

skriven

Kommentera inlägget här :