Fyllde energidepåerna

Jag vet att ni sett det förr, men när känslan är så där bra, som den är när man liksom inte kan säga hur bra det är, då kan man se det igen.  (null)
Känslan av att fylla hela kroppen med energi och allt vackert. Känslan av att man håller på att bli religös, eller fylld av någon okänd makt. 
(null)
Den känslan hade jag i fredags och självklart tog jag bilder. Massor av bilder! 
(null)
Och det är de vidder ni sett förut, jag vet.  Tofta strand, men en fredagkväll denna gång,  då vattnet nästan ligger blankt. 
(null)
Det är vårvärme i luften och stranden är näst intill tom.  (null)
Solen sjunker sakta i havet och fåglarna skräner ute till havs. 
(null)
Bilderna blir aldeles för många och förmodligen tänker ni att "det här har vi ju sett så många gånger". 
(null)
Men kan man ta för många bilder på solnedgångar från en Gotländsk strand? Nej, det tror inte jag. För jag blir lika fascinerad varje gång utav hur vackert det är. 

Kommentarer :

#1: Erika

Ljuvligt, ljuvligt! Vilken vacker vår, va :-) !

skriven
#2: Malin B

Känslan av att bli religiös gillar jag! 🙂 Då är tacksamheten och glädjen på topp.
Sedan är bilderna vackra från ditt paradis!

skriven
#3: gun

Härliga bilder som du tagit och ön är så vacker. Jag såg solnedgången i somras från Fridhems pensionat. Det var magiskt och pensionat var inrett efter prinsessan Eugenias tid och trädgården ska man inte tala om.... I min smak:).
gun

skriven
#4: marianne cargus

Nej, man kan inte ta flr många foton på det vackra man nästan blir religös av, oavsett om det är solnedgång, blommande äng, snöig skog eller våra djur.
Jag förstår att du fylls av energi av dessa promenader, skulle jag bo nära havet skulle jag nog också hämta min energi där varje dag.

skriven
#5: Wanderlust by Jona

Men alltså åh så härliga bilder! :D

skriven
#6: Kia

Vackert!

Lite roligt med den kullen är att vi fick alla tre färger som man kan få med två järngrå föräldrar. Söta är dom och även lilleman. :)

Ha en toppen vecka!
Kram Kia

skriven
#7: Astrid

Åh så vackra foton. Magiska
Dottern jobbade på Gotland för snart 20 år sedan
Så det året hann jag dit flera gånger
Det är så vackert där

skriven
#8: Sussi

Håller med.. det kan aldrig bli för många bilder. Den ena är inte den andra lik. Himla fin solnedgång och himla fina hundar + dotter.
Sv. Hmm försöker komma på vad det är för idrottsplats du har varit vid. Jag känner nog inte till någon som kallas Svens. Kanske studenternas`? Eller Fyrishov. Det är nog dom vanligaste som jag kan komma på :)

skriven
#9: Lotta

Jag tröttnar ALDRIG på alla fina foton som du delger oss ❣️

skriven
#10: mammakero

Jag tar bilder varje år på vårblommor och den underbara tulpanrabatten mitt i trädgården, samma sätt är det för dej (och även för mej om jag bott på Gotland) älskat när solljuset kysser favoritstranden! Kan bara säja som de ovan redan sagt, bilderna är fantastiska och jag tröttnar aldrig på dem!

skriven

Kommentera inlägget här :