Tungt med morgonträning.

Nejdå, inte kom jag upp tidigare för att träna lydnad. Men jag brukar lägga in lite träning på varje promenad och morgonpromenad blir det varje dag runt klockan 6.  Men det blir inte samma sak att träna då. 

Hela förra veckan regnade det och regnade!  Sen höll det upp i två minuter sen regnade det igen. I nästa sekund vräkte det ner. 

Gotland behöver allt vatten vi kan få men ändå är grundvattennivån kritisk. Trots flera dagars väta finns inget vatten i dikena. 


Men vädret har bjudit på omväxling. Ena sekunden regn och nästa skiner solen. 

Känslan inföll sig just nu, av att jag måste sluta gnälla! 

Men först måste jag berätta en sak till om regn.....
 

.....förra helgen hölls en stor Skördefestival här på öjn. Artonåringens klubb skulle i vanlig ordning vara med och visa upp både agility och freestyle. 

Är det någon som kan förstå hur tråkigt det är att ha uppvisning i hällande regn? Det öste ner hela tiden. Men några tappra besökare tog modet till sig. 
Det blev i alla fall ett bra träningstillfälle. Annars tränar man ju inte så gärna i hällande regn och när man väl står där på tävling, ska det ju fungera trots regn. 

Kommentarer :

#1: Linda

Vilken häftig bild - den första. Ser nästan overkligt ut med molnen.

Fy för regn. Viss sorts regn kan man ju klä sig mot - men inte all.

skriven
#2: Erika

Hunderi i ösregn är SÅDÄR kul, haha. Finns skojigare grejer.

skriven
#3: Malin B

Som hundägare tyckte jag att regnvädrets baksida var att det blev så mycket mera smuts inomhus... Gegga överallt.
Men det var helt klart värt all smuts i världen!

skriven
#4: Paula

Spanar in en bekant tös och hennes hund, de klarade sig alltså inte torrskodda de heller...
Här kommer det också vatten, varje dag, nu bryr jag mig inte längre om att ta med paraplyet, jag får väl bli blöt och byta om när jag kommer hem. Att gå ut o rasta hundar klockan sex har aldrig ingått i min dagsrutin. Aldrig någonsin, jag blir svettig av bara tanken. Min dag ska helst inte börja före klockan nio. Alltså uppstigning klockan nio...lyxigt, jovisst, tar igen alla förlorade år nu! Har du inga bläcksvampar som växer i din gräsmatta efter allt regnande. En läcker svamp, dra av foten, lossnar lätt, o koka i lättsaltat vatten med lite citron. Som sparris!

skriven
#5: Heléna

Så trist att det regnade just då :( Klart att regnet behövs också, men fick jag bestämma så skulle det bara regna på nätterna :D Kram <3

skriven

Kommentera inlägget här :