Äntligen lite värme

För några veckor sen skröt jag om Gotlands femte årstid. Varma sköna dagar med hög luft och varmt vatten. Jo men visst, säkert andra år, men inte i år. September har varit så kall och grå, så när det äntligen blev varmt och skönt väder i helgen, gällde det att njuta. 


Jag gillar alla årstider för de är underbara på sitt sätt. Den jag gillar minst är vintern. Här på Gotland är den ofta nyckfull och slaskig. Det kan vara två plusgrader men kallt som tjugo minus. Blåser ofta snålt och regnar i sidled. 


Men den här helgen var det varmt och härligt. En skön promenad med familjen, blev det på lördagen. Vackra Själsö var det som fick den äran. 

Ovanför Själsöhamn, som ligger norr om Visby, finns ett café och bageri. Där avslutade vi vår utflykt. 


Jag passade på att köpa med lite bröd hem också. Tänker att jag tränar lite inför resan vi ska göra i slutet av veckan. Gissa vart vi ska åka? 


Sen hände det ju roligheter på söndagen också. Samma fina varma väder och agility. Det var Gotlandsmästerskapet som gick av stapeln. Hur det gick för hundarna och artonårig i mästerskapet kan Ni läsa om 

här!

Kommentarer :

#1: Paula

Grattis till dottern som fixade uppkörningen! Och så skoj att även hon har en egen hundblogg! Och alla tre poserar vant och vackert på allmänhetens begäran!
Ja att vintern ute i övärlden är besvärlig det kan jag gott förstå. Det är väl priset ni får betala för de övriga årstiderna, hihi

skriven
#2: BosseLidèn

Håller med dig. September brukar vara mer pålitlig. Det gäller att passa på. Jag är mycket förtjust i dina foton. :)Inte bara för att det är Gotland. Hämtade kartan. Vad heter fiket? En helt annan fråga? Har din dotter gratis Libre som det är i Skåne?
M v h Bosse

Svar: Vi börjar med fik-frågan. Själsö café. De har också ett bageri som då heter Själsö bager!! Rekommenderas varmt. De har jättegoda bullar. Mmmm!
Libren är numera gratis även för Gotlänningar. Det har varit lite struligt ett tag för sjukhuset har köpt in dem så han man fått hämta där. Men från och med nu i höst har vi också fått abonnemang så de blir hemskickade.
Libren är en sådan lättnad. Du kan ju föreställa dej våra tävlingsdagar. Hög för nerverna spelar som bäst. Sen springer hon några lopp och då dimper hon. Pil ner, eller upp, hjälper oss jättemycket.
/P
Pernilla

skriven
#3: Malin B

Kan det vara en ny hundtävling på gång?
September är en av mina favoritmånader, brukar vara toppenväder men i år har det känts som en ruskig månad, vädermässigt...
September ska vara som din helg. :)

skriven
#4: Erika

Oh la laaa! Paris?

skriven
#5: Kia

Helgen bjöd på härligt väder och även veckan har varit fin!
Grattis till körkortet. Så skönt kan jag tänka mig.

Nej, ingen kanin i buren när lillebror var där. Han kan nog vara lite hårdhänt och får bara klappa när jag håller i. Räcker med att han jagar både hund och katt inne. :)

Snart helg igen och då drar vi på roadtrip söderut.
Ha det toppen!
Kram Kia

skriven
#6: Sussi

Så härligt med lite värme. Även jag tycker vintern är den sämsta årstiden..
Grattis till dottern och vovvarnas första och andraplats. Det går riktigt bra för dom. Superkul..

skriven

Kommentera inlägget här :