Det där med att resa bort

Vi reser ju en del, har Ni säkert märkt. Far hit och dit på tävlingar och åker båt många gånger per år. Nu ska vi iväg igen, men den här gånger blir det utan hund. 


Japp, du läste rätt, UTAN HUNDAR!!

Att få mej att åka iväg utan hundar, är en konst i sej. Sen att jag måste be om hundvakt och att hitta de "bästa" för mina guldklimpar är nästan en omöjlighet. 


Nu lämnat vi den Gotländska hösten för några dagar och far iväg. Jag tänker nämligen ta familjen med mig och fly den stora bemärkelsedagen.

Erika

hade rätt i sin gissning. Vi ska åka till Paris och besöka Disneyland. 

Nu packar jag hundarnas kassar och har ångrat mig 1000 gånger. Jag har nästintill övervägt att hoppa av hela karusellen och stanna hemma. 

Springerkillarna däremot, tar det hela med ro. De ska få några dagars semester från varandra och jag VET att våra hundvakter är de bästa. Jag vet också att hundar väldigt lätt byter flock och anpassar sig bra. Det är vi människor som har lite jobbigt med känslor och separationer. 


Skriv inläggstext 

Äntligen lite värme

För några veckor sen skröt jag om Gotlands femte årstid. Varma sköna dagar med hög luft och varmt vatten. Jo men visst, säkert andra år, men inte i år. September har varit så kall och grå, så när det äntligen blev varmt och skönt väder i helgen, gällde det att njuta. 


Jag gillar alla årstider för de är underbara på sitt sätt. Den jag gillar minst är vintern. Här på Gotland är den ofta nyckfull och slaskig. Det kan vara två plusgrader men kallt som tjugo minus. Blåser ofta snålt och regnar i sidled. 


Men den här helgen var det varmt och härligt. En skön promenad med familjen, blev det på lördagen. Vackra Själsö var det som fick den äran. 

Ovanför Själsöhamn, som ligger norr om Visby, finns ett café och bageri. Där avslutade vi vår utflykt. 


Jag passade på att köpa med lite bröd hem också. Tänker att jag tränar lite inför resan vi ska göra i slutet av veckan. Gissa vart vi ska åka? 


Sen hände det ju roligheter på söndagen också. Samma fina varma väder och agility. Det var Gotlandsmästerskapet som gick av stapeln. Hur det gick för hundarna och artonårig i mästerskapet kan Ni läsa om 

här!

Vuxen poäng på alla sätt och vis

Fredagen kastade sig över mig. Jag försökte skaka den ur sängen i morse och sa att "du var nyss här, gå hem med dej" men den lyssnade inte. Jag är bra på att få mina hundar att lyssna på mej men där går tydligen gränsen. 

Förra helgen blev ju en riktig hit, som ni läste om i förra inlägget. Men det ni inte fått veta, är hur helgen började och slutade. 


Ja, Ni fattar va? Min/vår nyblivna artonåring såg till att statistiken inte bättrades på, av de som inte klarar förarproven. Hon fixade det!!! Tjoho! Körkort! 

Vad ger mer vuxenpoäng? Inte mycket va? 

Nu är frågan vem som ska köra? Bobilen körde jag! Punkt! Jag körde från vår Östersjö-ö till Norrtälje. Där var det Rallylydnad, som Ni redan läst om. Sen fortsatte vi till Västerås. 

Där sprang artonåringen tre lopp med Nike utan framgångar. Sen tre lopp med Winston. Hur det gick, kan Ni läsa......

HÄR!

På bilden står artonåringen på prispallen tillsammans med Gunilla, som är Winstons uppfödare, Kennel  Sobelkustens.  Gotland levererade i Västerås! Ytterligare en Sobelkustare stod på pallen i nästa lopp. Tre ö-bor och samtliga på pallen. Visst är det häftigt?