Ideellt arbete

Det har blivit måndag och helgen har bestått av ideellt arbete. Men inte vilket arbete som helst, utan på artonåringens hemmaklubbstävlig. 


Det är en liten klubb hon tillhör och alla är inriktade först och främst på agility. Det gör att alla vill tävla och det blir ont om funktionärer.

Men de är fantastiska. Alla jobbar på de lopp som själva inte springer. Jag har stått i fiket hela helgen och jag har haft det varmt och skönt. Tävlingen gick i ett ridhus och där är ju alltid kallt och fuktigt. Winston fick springa fyra lopp i trean, för första gången. Det är högsta klassen i agility och hopp och agilityloppen slutade med disk. 

Hans vinnarskalle till matte var missnöjd (läs förbannad) och i första hopplaoppet satte hon den!!! En andra plats med första SM-pinnen och Cert!!!  Tjooooho!!


Att se och uppleva deras framgång och glädje är värt mer än lön. Det är helt klart värt att koka kaffe från 7.30 till 17.30 två dagar i rad. 


Hur det gick i sista loppet? Äh, det lämnar vi.Kommentarer :

#1: Malin B

Å, vad gott det är när de är nöjda och glada. Utan ideella krafter skulle det inte hända så mycket i föreningslivet.
Härligt att helgen gick bra för en ung tjej också!

skriven
#2: Lotta

Grattis! Vi glädjas med era (dotterns) framgångar. Vilka fina foto! Jag har också varit i ett ridhus i helgen, Blekingemästaren i Ronneby. EddieUnik fick bra omdöme, men inget HP eftersom han trippade med bakbenen. Inte lätt att få till fina steg i en minimal ring för en brukshund. Men jag var såååååå nöjd, trevlig och lugn hund att visa upp.

Ha en bra tisdag!

skriven
#3: mammakero

Grattis till pinnen och andraplatsen! Klart man ska vara stolt som en tupp för barnens framgångar! Det är då jag passar på, för jag har lämnat framgångeriet till döttrarna! Tur att du jobbar ideellt så allt funkar runt omkring tävlingarna. Vad vore småtävlingar utan kaffe? Särskilt i kalla ridhus!

skriven
#4: Sussi

Så duktiga dom är. Förstår att man blir missnöjd när man vill vinna, är man vinnarskalle så är man ;) Vad härligt att det fungerar så bra med volontärarbetet. Underbart när alla ställer upp och brinner för det :)
Sv. Jag köpte ledlampan rosabandet på den lokala ica affären.

skriven
#5: Gunnel%20Siv

Det är nog inte många föreningar som skulle överleva om det inte fanns frivilliga som ställde upp. Kram

skriven
#6: Erika

Tänkte när jag tävlade senast på hur fantastiska alla ideella funktionärer är!

Och stort grattis igen till dottern. SM-pinne!!!

skriven
#7: Marita

Beundransvärt med alla som jobbar ideellt, utan dom skulle det vara väldigt besvärligt för klubbarna. Jag och mannen har själva jobbat och det har varit roligt alla gånger. Men det är oftast samma personer som ställer upp???
Grattis till certet så roligt!
Kramar♥

skriven

Kommentera inlägget här :