Resa utan hund

I lördagsmorse lämnade jag och maken ön och lämnade alla hundar och yngre förmågor hemma. När hände det senast? Vi har försökt att komma på något tillfälle men det gör vi inte. Det har kanske inte har hänt? Inte sen vi fick barn eller skaffade hund i alla fall. 

(null)

Vi lämnade Gotland för att landa i Globen. Men först intog vi ett stort Svenskt möbelvaruhus. Där inhandlades några julklappar som var beställda av äldsta dottern. 
Konstigt att det kan vara då roligt att traska runt där i flera timmar? Man fyndat en massa bra saker och när man tillslut kommer fram till kassan, kommer man på att man glömt både det ena och det andra. Sen visar det sig att det inte blev så billigt så som fynd bör bli. 

(null)

Maken var nöjd och glad när vi väl landade på hotellet och sen blev det konsert. Härlig, lagom och kanonbra! Oförglömligt och en härlig upplevelse. 

(null)

När vi sovit vår skönhets-sönm var det dags igen! Ut i djungeln och hitta julklapparna. 
Jag har aldrig någonsin handlat julklappar så tidigt förut. Vi har fyllt bilen med kasse efter kasse och just nu, i skrivande stund, känns det inte som om jag har någon koll på vad vi handlat. På så sett blir det dubbelt nöje när vi kommer hem och ska packa upp. 
Har ni handlat några klappar än? 

Kommentarer :

#1: Malin B

Vad KUL att ni kommit i väg tillsammans bara ni två!
Jag har spontanhandlat några klappar så sent som i dag. :)

skriven
#2: Kia

Japp jag har handlat julklappar eller beställt. Skönt att börja i tid! Sen fyller alla tjejerna år runt jul också. M nästa söndag och sen de andra 2, 1/1 och 9/2 så det gäller att planera in det med.
Tråkigt med röstningen av lucia....hoppas de blir bra nu då.
Ha en toppen vecka!
Kram Kia

skriven
#3: Erika

Så mysigt för er!

skriven
#4: Linda/Candygirl

Åh vad kul med konsert. Och vilket bra band sen! Åtminstone de äldre låtarna. Har ingen koll på om de släppt nåt nyare material!

Några klappar är klara. Blir inte så många. Men lite. Fjortisen ska ju ha lite. Till oss själva har vi redan köpt en bokhylla - men såklart måste vi juha nåt litet också!

Förresten - jag tycker inte dubbarna känns när man går på bara asfalt. Inte i mina nya Asics och inte heller i mina gamla Icebugs. Men det vore ju knasigt om dubbarna skulle irritera i joggingskor - där har man ju liksom inte så tjocka strumpor heller. (visst var det du som frågade om det? haha..)

skriven
#5: mammakero

Vad roligt att komma iväg så där på tu man hand och mysa ihop! Några julklappar är inte inhandlade och det gör inte något, vi kommer inte att öppna julklappar på julafton ändå. Vi väntar nog till nyårsafton då maken kommer hem. Yngsta dotterns julklapp är beställd och makens likaså, men inte betalda.

skriven
#6: Mycket%20annat%20och%20lite%20betong

Mysigt med en sån resa! Handla i lugn och ro utan väntande hundar. Har också hört att konserten var bra.
För en gångs skull har jag börjat handla redan men det fattas en del.

Hälsningar Agneta

skriven
#7: Lotta

Några klappar är klara, men min förhoppning är att de ska vara klart till slutet på nästa vecka, Hoppas min plan håller.
Vilken trevlig tripp, ibland behöver man komma iväg på lite trevligheter.

Hörs!

skriven
#8: Anonym

Hej, jag söker efter familj som reser mycket men aldrig utan sina hundar till reportage i hundbilaga för Aftonbladet. Har ni lust att vara med? Kontakta då mig Katarina Arnstad Elmblad på arnstad.elmblad@gmail.com

skriven

Kommentera inlägget här :