Vi flyter kanske bort

November har bjudit oss Gotlänningar på regn, regn och åter regn. Den vattenbrist som varit, har verkligen fått bot. Nu är magasinen fyllda och stigarna i skogen är som små vattenfyllda diken. Dikena är fyllda till brädden och jag som envist ännu går i gympaskor, börjar inse att det snart inte fungerar längre. 

(null)

Springerkillarna klagar inte, men den blå Winston, håller sig gärna inomhus om det går. Promenaderna hänger han gladeligen med på, men att gå ut i onödan, neeeej, han väntar hellre inne. 

(null)

För Er som hängt med i Lucia-följetången kan jag berätta att röstningen blivit kapad ännu en gång. 
Det hela har resulterat i att det slutligen blev en lottning. Där vann kandidat nr 5 och min egen kandidat blir alltså en av tärnorna. 
Om Ni frågar mej, s tycker jag att det slutade bra. Tjejerna har redan blivit uttagna i en audition bland många fler, så de har redan vunnit. Det behövs inga fler vinster tycker jag. Snart börjar deras tuffa schema och de kommer att samla in pengar till utvecklingsstörda barn. Jag hoppas de kan lämna allt det tråkiga med röstfusk bakom sig och ha roligt tillsammans. 

(null)


Kommentarer :

#1: Erika

Här är det storstövlar som gäller :-) .

Det blev ju bra med lottning sen då i alla fall. Och ett gott syfte dessutom med hela lussandet!

skriven
#2: Paula

Men herregud, vad är det som händer? Varför kapa en Luciaomröstning? Jag förstår inte...Men, tjejerna har lärt sig något om livet, föräldrarna likaså, och jag hoppas som du på att det samlas och skramlas ihop pengar till ändamålet som är avsikten. Och tjejerna hoppas jag har gaddat ihop sig och får en givande tid med lusseuppvaktningar, Jag skulle säkert svara på din kommentar men nu har jag helt kommit av mig...

skriven
#3: mammakero

Även här är det förskräckligt blött och lerigt.
Skönt att det blev lottning, men förskräckligt att kapa en Lucia röstning - två ggr!

skriven
#4: Lotta

På min Ö så flyter det också, har en hund som älskar det blöta gärna med inslag av lera. Just nu är det vita på pälsen allt annat än vitt. Men det han inte vet är att duschen väntar.

Så bra att det löste sig. Hoppas tjejerna får en roligt tid tillsamman och att deras ljuva stämmor kommer att glädja liten som stor.

Kram

skriven
#5: Bosse Lidén

Här är en till som trivs i gympadojor men som numera lämnar de hemma för längre promenader. Men utanför dörren finns ett par tillgängliga minst under december.
Vad bra att ni fått vatten och att det fylls på.
Hoppas de får ihop massor av pengar till ändamålet.
Decemberkram Bosse

skriven
#6: Sussi

Det har verkligen regnat som galet här med. Är så less på allt vatten nu. Jobbigt att duscha hund varje gång man gått ut med för han är helt kolsvart av all lera. Nä, bättre om det fryser på.
Trist att det ska förstöras hela tiden men som du skriver, en lottning kanske är bättre. Då kan dom göra det enkelt för sig nästa år och lotta på en gång efter finalisterna tagits ut :)

skriven

Kommentera inlägget här :