Nollställt

Den här veckan började i ett ilsket kaos. Någon har manipulerat röstningen av Gotlands Lucia!! Gnissel och ilska, hopplöshet och sorg. En kandidat har fått en halv miljon röster! Genast går tankarna till VEM? 

(null)

Nej, jag tror inte att det är någon av tjejerna som ligger bakom. Men tankarna går självklart till deras närmaste omgivning. Det hela är så onödigt och tråkigt. Men oj vilken grej det blev!! 

helagotland.se

aftonbladet

sverigesradio P4

Metro 

Nu är allt nollställt och först funderade vi på OM vi skulle rösta igen. "Vem vill liksom vinna nu", sa dottern som är nummer 3-kandidaten.
Men visst har vi röstat igen. Men nu spelar det liksom ingen roll vem som kommer att vinna och jag hade hoppats på att de i stället kunde lotta. 

Men Lucia lär det bli och de här 7 tjejerna kommer att få jobba för fullt. Hoppas de får in riktigt mycket pengar som sen ska skänkas till välgörande. 


Kommentarer :

#1: mammakero

Det hade varit lättare att bara lotta fram en lucia från första början egentligen. Nåja, det har varit tradition att rösta...

skriven
#2: Sussi

Men fy så tråkigt att någon sabbat så. Förstår kandidaternas uppgivenhet. Jag håller på din dotter. Hon har fått min röst :)

skriven
#3: Erika

Ja, lotta låter praktiskt och modernt!

skriven
#4: Marita

Men fy vilket jäkla onödigt elände som kanske förtar lite av det roliga med att ev. vinna.
Att lotta fram vinnaren kanske är mest rättvist i slutänden. Alla kanske inte har ett helt gäng med vänner och släkt som ställer upp och röstar för att öka på chansen.
Kram och lycka till för fina dottern♥

skriven
#5: Maria

När jag läser sådant här blir jag bara trött och sur. varför måste alltid någon sabba? Hur roligt är det att vinna om det inte gått schyst till och som i föregående kommentar; även om man inte har världens största bekantskapskrets ska man ha en ärlig chans. Jag håller alla tummar och tår jag har för din dotter, så är det. Kram på dig!

skriven
#6: Malin B

Hoppla, en halv miljon som gillar en kandidat. Förr sa de här att den med störst släkt vann men detta var rejält!

skriven
#7: Paula

Men jag säger då det! Jag har inte läst om detta fusk någonstans, kan man inte använda sin kreativitet till något positivare? I Ludvika blir det ingen Lucia i år, det var heller ingen ifjol. Ifjol berodde det på brist på sökande, alla flickor tyckte att dom inte hade den tid som skulle krävas mitt under skolarbetet. I år är det Lions som stått som arrangör som inte har resurser....Trist är det, men inget att göra åt. Hoppas allt slutar bra nu då, oavsett vem som vinner!

skriven
#8: Sussi

Minigranen på Ikea kostar bara 59 kr så det är ett riktigt klipp :). Jag ska försöka hålla mig med pyntningen tills på fredag i alla fall. Fast vi får väl se om jag lyckas, det kliar lite i fingrarna att få sätta igång :)

skriven
#9: Linda/Candygirl

Håller i alla fall tummarna för din tjej.. Vilket hår liksom.

skriven

Kommentera inlägget här :