Sista versen.

Vilken underbar helg vi fick. Lördagen var så varm som under högsommaren. Vindarna bjöd på lite kallare drag under söndagen men det är ju vår, inte sommar så jag klagar inte. 


Värmen gör att Vitsipporna sjunger på sista versen. Men så de blommat här hos oss! Det har varit väldigt kalla och långa veckor som de förgyllt mina rundor i skogen. 

Men de är snart slutblommade och byts ut mot andra vår och försommarblommot. 

Hittade  Kabbeleka för några dagar sen. Jag älskar när den dyker upp i dikeskanten och lyser upp tillvaron. 

Självklar kom det en linslus ivägen när jag skulle fota. 

Vi hade i alla fall tur med vädret

Jag har fortfarande inte hämtat mig efter mina otroligt pinsamma tävlingsrundor i helgen. Vet faktiskt inte om jag någonsin gör det. Men vädret hade vi tur med. Det var både varmt och skönt båda dagarna. Annat var det här hemma idag. 


Regn behövs också men våren är så mycket mer härlig när solen skiner. 


Men så länge man har tak över huvudet ska man inte klaga. 

I förra inlägget berättade jag att vi rattade iväg med hjulhuset över helgen. Det är verkligen det perfekt sättet att ha "tak över huvudet" på, när man ska tävla.  

Det är sällan vi saknar något och allt kan man göra, nästan infalla fall. Jag och sjuttonåringen firade på lördagskvällen för även om jag misslyckades totalt under rallylydnaden, lyckades ju hon. 

Den unga damen fortsatte skörda framgångar med Winston under söndagen också. Då plockade hon den sista uppflyttningspinnen och är nu i tvåan i både agility- och hoppklass. Det var spännande som sjutton då det var mindre än 1 sekunda marginal mellan ettan och trean.

I agilityklass debuterade hon i tvåan men gick i mål med 5 fel. Ändå räckte det till en pallplats. 

Se så mycket rosetter det blev under helgen. Inte en enda är min! 

Men jag är inte bitter, bara stolt mamma men jag tror jag vill ha en ny hund nu. Gärna en som har vinnarskalle och redan kan allt. 

Fastlandstripp

Jag och sjuttonåringen tillbringar helgen på fastlandet med tävlingar. 

Men vi tog inte båten på bilden. Den skulle blivit allt för jobbig att ro hela vägen, tror jag. 

Inget bra alternativ att gå heller. Gå på vattnet är liksom inte min grej. 


Det fick bli den vanliga båten med Destination Gotland. Det var första turen för mig med Hjulhuset på egen hand. Maken var aningen orolig när vi rullade iväg. Det vet jag. Men hittills har jag lyckats ratta huset utan några missöden. Jag inriktar mig på att komma hem också. 


Så här såg det ut i morse när vi vaknade i Jönköpings Kennelklubb. Där har vi tävlat Rallylydnad idag. Inga framgångar för mej och Benji att skryta om. Nej, dessvärre totalt fiasko. Men i stället gjäldjas jag åt sjuttonåringen som lyckades vinna båda klasserna men Winston och komma trea och sexa med Nike. 

Wow, liksom!