Känslan av att ge trädgården en vårdkur


Helgen ägnades åt trädgårdsstädning. Jag älskar när det är räfsat och fint i trädgården. Det är liksom som nytvättat hår efter en inpackning. Slätt, rent, glänsande och lent. Ögat njuter och armarna värker. 


Fyrhjulingen har inte fått jobba så mycket i vinter. Den har jag för att skotta snö. Mina kunder måste ju kunna köra in till trimmet när snön faller. Men i år har det bara varit några få gånger som den fått jobba. 

Men i helgen fick den dra fram kärran när det fyllts med höstens skräp. 

Jag vet inte vad man ska kalla vår baksida. Trädgård eller agilitybana. Dotterns har några hinder, tunnlar, en gunga och ett slalom. Sen är vår lilla baksida full. Men hon är uppfinningsrik och kan kombinera de få hindren till bra träning. 

Räffsan sicksackade mellan hindrens och en och annan hundleksak hittar hem igen. Nu är det vår på riktigt. Tjoho! 

Kommentarer :

#1: Erika

Vilken bra chaufför du har till fyrhjulingen :-) !

skriven
#2: Linda/Candygirl

HÄrligt härligt.... vi får nog skotta ett tag till... Men det är ju ingen överraskning. Snarare precis som det ska vara.

skriven
#3: Lotta

Visst är det underbart när man kan fixa till det ute. Det är så fint när det är nyräffsat. Söt vovve på 4-hjulningen, bra hjälp i vårfixet.

Kram

skriven
#4: Malin B

Fyrhjuling är verkligen perfekt när det ska skottas snö! Att vårfixa är verkligen ett vårtecken.

skriven
#5: mammakero

Min farmor sa alltid att "det som göms i snö kommer fram i tö." Vilket är sant, jag hade tappat en av våra husnycklar innan snöstormen i mars och när det töat upp, så låg den där jag sist använt den...

skriven
#6: Paula

Har ni stor tomt? Här på gården finns ingen trädgård, och inga hyresgäster som vill pyssla heller...ganska kravlöst och skönt. Den stora gräsmattan klipper dock en av hyresgästerna så det inte växer över huvudet på oss. Hårinpackning, jisses, någon sådan har jag inte gjort på en förfärande massa år! Inte använder jag balsam heller, bara shampoo och klart. Men du har ju lockar o burr och då krävs nog lite mer jobb kan jag tänka. Ha en skön söndag bland fågelkvitter

Svar: Nej, inte stor tomt alls.
Pernilla

skriven
#7: Gunnel

Bra med hinderbana på så nära håll. Äntligen är nog våren här.

skriven
#8: Maria%20at%20Inredningsvis

Haha älskar hunden där bakom ratten :) frågan är om han drog en runda i smyg sen haha.

Idag har jag uteplats tips/inspo på bloggen:)

Jag önskar dig en riktigt Glad Påsk och vi hoppas på vårsol:)

LOVE Maria

skriven

Kommentera inlägget här :