Roadtrip

Skriv inläggstext 

I arla morgonstund började vi vår roadtrip mot Piteå. 

Vägen käns lång och krånglig. Det började som vanligt med en tur över Östersjön med DestinationGotland. 

Första etappen gick till Härnösand. Där tillbringade jag många lov tillsammans med min storasyster och hennes man, förr i tiden. Si så där 40 år sen, om jag börjar tänka efter ordentligt! 

Kan meddela att jag inte kände igen mig. 


Där blommade ännu blommor som blommat ut hemma. 

När man åker så här långt norr ut, kan man följa Lupinernas öde. I Nynäshamn är blad och hela plantan vissen. I Uppsala kan man se gröna blad på dem än, men inga blommor för de är slut. I Sundsvall blommar de delvis än och på Högakusten blommar de i sin fulla prakt. 

Nu stannar vi för natten i Björkarnas stad och i morgon fortsätter vi den sista biten fram till Piteå Brukshundklubb. I morgon börjar det med besiktning och sen kör Rally-lydnaden igång. I kväll ska hundarna få en välbehövlig långtur efter många mil i bil med små stopp här och där. 


Kommentarer :

#1: Kia

Härligt med roadtrip. Vi har åkt runt till Finland några ggr. en liten tur på ca 160 mil. :)
Kul att ni blivit radiokändisar!

Oj, är han så gammal!! Det var inte dåligt. Vi har 12 kaniner hemma och så kullen på 5 små. Jag kör lite avel på hobby nivå och ställer ut. Dvärgvädurar och lejonhuvade.
// Kia

skriven
#2: Sussi

En verkligen lång resa. Förstår att det hänt mycket på 40 år. Det är knappt man känner igen sig i sin egen stad på 10 år. Det byggs och ändras överallt. Lycka till på tävlingarna :)

skriven
#3: Erika

Ja, det är ingen dålig sträcka som ni har tillryggalagt! Lycka till, till dottern nurå :-) !!

skriven
#4: Annika

Tänk att du var så nära mig.....Vi har faktiskt funderat lite om vi skulle ta och åka till på Piteå. Har aldrig varit där faktiskt bara åkt igenom. Du får berätta om det är ett bra resmål. Nu har vi visserligen bestämt oss för att vi åker dit solen skiner så vi får väl se vad det blir. Ha nu en skön helg. krameikram

skriven
#5: Paula

För statistiken kan jag meddela att här har de flesta lupiner blommat ut, dock finns på skuggiga platser ännu de som knoppar! I två dagar har jag nu ryckt plantorna för att destruera dem, för de får inte bli flera och ta över markerna här helt. Så nu är ni ute på vägarna, kör försiktigt och ha en fin semester

skriven
#6: Anna

Välkomna hit!

skriven
#7: Malin B

Lite kul det där med att följa en blomma på vägen och se skillnaderna.
Lycka till i Piteå!

skriven
#8: mammakero

Härligt att vara på roadtrip! Se alla skillnader på naturen och ljuset!
Lycka till med tävlingarna!

skriven
#9: Linda/Candygirl

Åh det här inlägget hade jag missat.... det var därför jag inte visste att ni varit så långt norrut. Bloglovin på telefonen funkar inte alls lika bra som på datorn.

skriven
#10: Gitsan

Oj, 97 poäng och delat 6:e plats i Rallylydnad?! Visst är väl 100 poäng max?
Det tyder på många duktiga ekipage.
Underbara foton, som vanligt!

Det jag gillar med B-prov är att det är just prov och inte tävling. Men nu väntar några WT:n och då handlar det om tävling. Man börjar varje ”ruta” med 20 poäng och sedan minskas det med alla de ”fel” domaren hittar.
Nästa helg är det dags i Öppen Klass, nivån över Nybörjare

Svar: Du har rätt, 100 är Max. /P
Pernilla

skriven
#11: Paula

Hej, här i mitt lilla hörn av världen blommar hälften av lupinerna ännu, resten har jag skövlat bort..
I Piteå har jag aldrig varit. ännu...
Ni flänger o far så det står härliga till o man kan verkligen inte vinna allt jämnt, ni har ju så mycket glädje ändå tillsammans med jyckarna så tävlingarna är väl nästan bonus! Jag har outsourcat Blinka idag, om fem timmar åker jag mot huvudstaden. typiskt nog ska det bli regn när jag ska dra resväskan till busshållplatsen några km bort...men vad gör väl det, ett sommarregn? Lindesberg låter mer bekant, i den kommunen har jag drivit värdshus o vandrarhem

skriven

Kommentera inlägget här :