Så vi flänger och far....

Nej då, vi far och flänger inte runt så mycket, inte om man jämför med många andra, i alla fall.  Men några vändor då och då, är vi iväg på. 


Vi försöker att kombinera tävlingarn med varandra, så att man får ut så mycket som möjligt vid varje resa. Jag och maken kan koppla av och kalla det hela för ledighet. Vi springer ju inga agilitylopp utan kan sitta och sippa vin på kvällarna och mysa. 

På hemväg från Norrland tog vi vägen förbi Lindesberg där sjuttonåringen sprang fyra lopp vardera med Nike och Winston. Fast det blev faktiskt bara tre lopp med Nike. Det sista stök hon sig från då det tog lite för lång tid. Vi har ju båt att passa för att komma hem och vi hade ganska långt kvar att köra. 

Även om vi Gotlänningar har en del rabatt på Destinationgotlands färjor, är det långt ifrån gratis att åka. Många tror att vi betalar några hundralappar per gång, men så är det dessvärre inte. Men bobil och fyra personer betalar vi över 2300,- för att komma över denna våta E4:aDet gäller alltså att få ut maximalt förvarar resa. Därför var sjuttonåringen glad när hon fick allt att stämma i sista loppet i Lindesberg och det slutade med en uppflyttningspinne i hopp och seger. 


Kommentarer :

#1: Malin B

Underbara bilder och kul att det gått bra!
Det var inget reapris tycker jag, på båten...
Min dotter o hennes pojkvän var på Gotland i helgen, då tänkte jag på dig! :)
Du är ju min favoritgotlänning!

skriven
#2: Kia

Vad kul att det gått bra!
Ja, tävla med djur så är det ju inte bara en själv! En av mellan tjejerna kör kaninhoppning ibland och ibland vills det inte alls... Eller mannen med Smilla. Ibland flyter det på för alla och ibland inte. Men det är ju det som är lite grejen. Bra samspel!

Mysigt roadtrip ni fick. Jag känner igen resan från när vi åkt runt till Finland. Höga Kusten, Berget, Piteå havsbad. Åker ni så högt som Haparanda någon gång kan jag rekommendera Kukkulaforsen. Mysigt ställe som vi stannat på varje gång vi åkt runt.

Ha det toppen!
Kram Kia

skriven
#3: Paula

Ni verkar ha farit land och rike runt i sommar, så härligt
Att det kostar pengar från Gotland vet jag, barnbarnet bodde där hos sin pappa ett tag...sanslösa priser. Att resa är dyrt, ofta kostar en resa inrikes lika mycket som att åka till Grekland, hur kan det komma sig tro. Hoppas du har hunnit njuta och relaxa mellan hundtävlingarna

skriven
#4: mammakero

Underbara bilder! Sånt ljus! Blir lite lyrisk! Den våta E4an är inte billig, men nödvändig om man åker på roadtrip med bobil, härliga sommartävlingar och mys blir underbara minnen till er alla!

skriven
#5: Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh så härliga bilder! Låter som ett riktigt bra upplägg med era resor :)

skriven
#6: Sussi

Åhh vad kul att det blev en vinst. Bra jobbat! :)
Oj, det var en hel del pengar för att åka till fastlandet. Förstår att ni planerar ihop så mycket som möjligt då.

skriven
#7: Days by Johanna

Förstår ni passar på och få ut fullt av era resor när ni åker till fastlandet. Oj vad mycket det kosta och ta sig över.

skriven
#8: Linda / candygirl

Jepp.. det blir slantar. Och inget val har ni heller... ja flyga kanske - men det är väl ännu dyrare. Grattis till dottern. Bra jobbat!

skriven
#9: Linda / candygirl

Jepp.. det blir slantar. Och inget val har ni heller... ja flyga kanske - men det är väl ännu dyrare. Grattis till dottern. Bra jobbat!

skriven
#10: Mycket%25252520annat%25252520och%25252520lite%25252520betong

Så bra att kombinera tävlingar med lite avkoppling. Det var en vacker bild på Winston vid sjön.
Roligt att det går så bra för dottern med agilityn!
Tänk att ni också har åkt omkring med en panda! Håller med dig om att det är sommaren som aldrig kom igång...

Hälsningar Agneta

skriven
#11: Asylmamma

Så dyrt det är att åka över med båten trots rabatt...jag förstår verkligen att ni måste planera ordentligt för att utnyttja tiden på fastlandet... kul också att det gick så bra för din dotter! 💕

skriven
#12: Anna

Vilka underbara kvällsbilder! Har inte fotat några solnedgångar än... Men det kanske kommer...

// Anna

skriven

Kommentera inlägget här :