Tror inte året kan sluta bättre

Jag vet inte hur jag ska kunna skriva ner det här, utan att låta skrytig? Hur gör man när man är så jublande glad och stolt? En mamma till en artonåring som bara levererar och levererad. 

(null)

Det var tävling på hemmaplan. Den tredje klass 3-tävlingen för Winston. Det gick så bra. Det gick SÅ BRA!! De vann båda sina lopp, tog SM-pinnar i båda och dessutom Cert! Det kan liksom inte bli bättre och jag är så glad för deras skull. 

(null)


En lite förklaring:
I högsta klassen, klass 3, samlar man SM-pinnar. 15% av deltagande i klassen vinner pinne. Är det 10 deltagare får 2 pinnar då man rundar uppåt. Är det 20 stycken delas 3 pinnar ut osv. 
En vinner certet. Då måste ekipaget vara felfritt och innom 15% gränsen. Om vinnaren redan är full-certad går det vidare till nästa. Tre cert betyder att man meriterat hunden till ett Championat och för att komma till SM måste man ha 4 SM-pinnar i vardera hoppklass och agilityklass. 


Kommentarer :

#1: Erika

Så jättefantastiskt! Vilket team alltså! Stort grattis till er alla. Det börjar lukta SM! Vilken grej!

skriven
#2: Aina%252520Fr%2525F6jd

Stort Grattis till er !

Svar: Tack snälla Aina! /P
Pernilla

skriven
#3: mammakero

Var just så sprudlande stolt som du är! Det är din dotter och hennes lilla blå så värda! Så bra helt enkelt! Underbart att avsluta på topp!

skriven
#4: Marianne

Grattis!
Svaret är att man bubblar över av glädje och stolthet och delar den glädjen med hela världen. ...om någon vill kalla det skryt så tycker jag de är missunnsamma och det är väl de som mår sämst av att inte kunna glädja sej med andra...

Nu är det mest kladd här också, efter ett dygn med snöblandat regn.

Gott slut&gott nytt,
Kram

skriven
#5: Sussi

Förstår att du är stolt. Så bra jobbat av 18 åringen och Winston. Och ett stort grattis! Gott nytt år!

skriven
#6: Maria

Du har all anledning att vara stolt och skryter absolut inte. Även dottern ska vara stolt och jag bara säger, gläd er och njut!!! Sådana stunder, dagar behöver vi alla så ta vara på dom. Kram Maria

skriven
#7: Malin B

Å, vad roligt! Jag blir glad för er skull jag också. Det är roligt att få följa er i med- och motgång.
Fortsatt lycka till 2018!

skriven
#8: Birgitta Jacobsson

Så kul och det är klart att du är glad. Inte är det nåt skryt inte. Så duktiga dom är och vilket härligt intresse. Gott nytt år till er.

skriven
#9: Anonym

Hej, test

skriven
#10: Paula

Vem skulle kunna få skryta om inte en mor!!! Dessutom när dottern är i en helt egen division vad det verkar. Skrytsamt och skyndsamt hade jag nog tillagt att hon måste brås på sin mor! Så roligt för hela klanen!
God fortsättning på det nya året, hoppas på flera pinnar förstås

skriven

Kommentera inlägget här :