En upptagen matte

Nu har Lucia-turnén dragit igång. Winstons matte är mer än upptagen och de kommer inte hinna med varandra så mycket den närmaste veckan. 

(null)

Jag har lovat att ta hand om den här otroligt roliga Sheltien. Det behövs ingen övertalning för att få mamma att ställa upp. 

(null)

Idag fick jag tillfälle att lyssna till Lucia-gänget. Strålande vackert och njutningsfullt. De har många, många framförande framför sig och en turné på 5 dagar. Det kommer bli tufft och kämpigt men de har roligt också. 

(null)

(null)

När vi skjutsat tärnan till det första gigget, tog jag och den blå oss till "simhallen".
Ett sista simpass innan tävlingen nästa helg. Resten av veckan ska vi träna lydnad. Man får liksom passa på när artonåringen inte har tid att träna agility eller annat. Kommentarer :

#1: Erika

Ibland får man uppoffra sig för sina barn ;-) . Fin pånke, den där Winston!

skriven
#2: mammakero

En upplevelse för dottern, något att trä upp på minnenas halsband. Tur att har är en sköning lilla blå, så uppoffringen inte blir stor!

skriven
#3: Linda/Candygirl

Så vackert med lucia. Synd bara att röstningen blev som den blev. Men hon kommer garanterat minnas detta. :-)

skriven
#4: Gitsan

Att korning av en Lucia ska få folk att kapa röstningen är ju inte klokt! Men då var väl lottningen den enda utvägen om ni skulle få någon Lucia gissar jag.

Hur var det med lydnaden, hade ni hunnit starta innan den nya indelningen trädde i kraft?

Jag har i alla fall som mål att starta Hebbe 7/4 och då ska vi vara så förberedda att vi kan gå in direkt i Lk1 om vi blir uppflyttade. Måste ju sticka ut hakan lite ;)

skriven
#5: Mycket%20annat%20och%20lite%20betong

Skönt att kunna hjälpa till! Vi tar också gärna dotterns hund när det behövs. Bara roligt för oss som saknar hundar.
Kul att det blev ett Luciatåg!

Hälsningar Agneta

skriven
#6: Sussi

Oj, det var verkligen ett tufft schema. Dom har verkligen fullt upp. Så härligt det såg ut när man bara ser plasket i poolen haha

skriven

Kommentera inlägget här :